Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Halloween Kills»

Ο Μάικ Μάιερς επιστρέφει και η Λόρι Στρόουντ είναι έτοιμη να τον σταματήσει μια για πάντα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Halloween Kills».


«Candyman»

Η ταινία της Νία ΝταΚόστα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, μετά από τις συνεχείς αναβολές λόγω πανδημίας, τον Αύγουστο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Candyman».


«Titane»

Χτίζοντας πάνω στην φήμη και το hype της πρώτης της ταινίας, η Γαλλίδα σκηνοθέτης Ζουλιά Ντικουρνό επιστρέφει με ένα ακόμη θρίλερ. Και διαγωνίζεται για πρώτη φορά για τον Χρυσό Φοίνικα στο 74ο Φεστιβάλ Καννών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Titane».


«Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings»

Καλωσορίστε τον Σανγκ Τσι, τον πρώτο Ασιάτη υπερήρωα του MCU. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings».


«Sing 2»

Τα αγαπημένα σας ζωάκια τραγουδιστές επιστρέφουν τα Χριστούγεννα στις αίθουσες και μαζί τους έρχεται και ο Bono των U2 o οποίος δανείζει την φωνή του σε ένα θρυλικό λιοντάρι της ροκ.


«Annette»

Η ταινία του Λεός Καράξ, στην οποία πρωταγωνιστούν η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Ανταμ Ντράιβερ περιγράφεται από το φεστιβάλ Καννών, του οποίου θ' αποτελέσει την επίσημη πρεμιέρα, ως «ενορατική κι αινιγματική». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Annette».


«Q-Force»

Η σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix μας παρουσιάζει την πρώτη queer ομάδα κατασκόπων σε σενάριο του Γκέιμπ Λίντμαν, του «Brooklyn Nine-Nine», και με ένα all star καστ.


«American Horror Stories»

H σειρά ανθολογίας τρόμου βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά του Ράιαν Μέρφι αποκτά το πρώτο της τρέιλερ λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της στις 15 Ιουλίου.


«The Harder They Fall»

To πρώτο γουέστερν με ένα εξ' ολοκλήρου μαύρο πρωταγωνιστικό καστ, όπως τους Ιντρις Ελμπα, Ρετζίνα Κινγκ, Τζόναθαν Μέιτζορς κ.α., σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Σάμιουελ θα κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix τον Σεπτέμβριο.


«Only Murders in the Building»

Οι Στιβ Μάρτιν και Μάρτιν Σορτ συμπρωταγωνιστούν και πάλι μαζί στην σειρά του Hulu ως δυο ένοικοι μιας πολυκατοικίας οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο ενός φόνου. Μαζί τους και η Σελίνα Γκόμεζ.


«The Suicide Squad»

Μπορεί το «Suicide Squad» του Ντέιβιντ Αγιερ να μην ενθουσιάσε (κανέναν) αλλά ένα «the» παραπάνω κι ο Τζέιμς Γκαν στη σκηνοθεσία, μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Δείτε το πρώτο κατάλληλο τρέιλερ της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Suicide Squad».


«Jurassic World Dominion»

Ενα μικρό teaser παρουσιάζει τα πρώτα είδη δεινοσαύρων που περιμένουμε να δούμε στην ταινία.


«Ted Lasso Season 2»

H δεύτερη σεζόν της βραβευμένης σειράς έρχεται στις 23 Ιουλίου στο Apple TV+.


«Snake Eyes: G.I. Joe Origins»

Spin-off της ταινίας «G.I. Joe» η οποία επικεντρώνεται στην origin ιστορία του Snake Eyes.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021