Buzz

«Εvil Dies Tonight». To νέο τρέιλερ του «Halloween Kills» είναι γεμάτο βία και αίμα

στα 10

Ο Μάικ Μάιερς επιστρέφει και η Λόρι Στρόουντ είναι έτοιμη να τον σταματήσει μια για πάντα.

«Εvil Dies Tonight». To νέο τρέιλερ του «Halloween Kills» είναι γεμάτο βία και αίμα

To «Halloween Kills», το σίκουελ της ταινίας του 2018 «Halloween» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου. Τα πρώτα teaser που κυκλοφόρησαν μας έδωσαν μια μικρή ιδέα για το τι έχουμε να περιμένουμε στη συνέχεια της ιστορίας, αλλά το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα δείχνει κιόλας πως θα είναι ίσως και η πιο βίαιη ταινία του franchise.

Διαβάστε ακόμα: H Τζέιμι Λι Κέρτις χαρακτηρίζει το «Halloween Kills» ως «αριστούργημα»

halloween kills 607

Η Τζέιμι Λι Κέρτις επιστρέφει στον ρόλο της Λόρι Στρόουντ και μαζί της και οι Τζούντι Γκρίαρ, Αντι Μάτιτσακ, Γουίλ Πάτον, Νικ Κάστλ και ο Τζέιμς Τζουντ Κόρτνεϊ στον ρόλο του Μάικ Μάιερς. Αλλά αυτή την φορά ο Γκόρντον Γκριν προσθέτει στο καστ και αρκετούς άλλους ηθοποιούς από προηγούμενες ταινίες, όπως την Κάιλ Ρίτσαντς στον ρόλο της Λίντσεϊ, το κορίτσι που η Ανι κάνει μπέιμπι-σίττινγκ στην ταινία του 1978, ο Αντονι Μάικλ Χολ στον ρόλο του Τόμι, του αγοριού που Λόρι έκανε μπέιμπι-σίττινγκ, ο Τσάρλς Σάιφερς επιστρέφει στον ρόλο του Σερίφη Λι Μπράκετ, η Νάνσι Στίβενς επιστρέφει στον ρόλο της Μάριον Τσέιμπερς και ο Ρόμπερτ Λόνγκστριτ θα παίξει τον ρόλο του Λόνι, του αγοριού που κάνει bullying στον Τόμι στην ταινία του ’78.

Το «Halloween Kills» δεν θα είναι η τελευταία ταινία της σειράς μιας και το «Halloween Ends», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου 2022, θα σηματοδοτήσει και το τέλος της τριλογίας αυτής και, ίσως, του franchise.


halloween kills 607