Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μπορεί λόγω της αμηχανίας μπροστά στην πανδημία τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά τρέιλερ που έπαιξαν κατά τη διάρκεια του θεαματικού τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου να ήταν λιγότερα από ποτέ, αλλά τουλάχιστον αποζημιωθήκαμε μέσα στην εβδομάδα.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Zack Snyder’s Justice League»

To teaser για το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 4ωρης ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Zack Snyder’s Justice League».


«Waffles and Mochi»

To πρώτο σόου της Μισέλ Ομπάμα στο Netflix θα είναι ένα... σόου μαγειρικής για παιδιά με muppets.


«Genius Aretha»

H Σίνθια Ερίβο είναι η βασίλισσα της σόουλ μουσικής Αρίθα Φράνκλινστη στη νέα σεζόν της σειράς από το National Geographic.


«Raya and the Last Dragon»

H νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney επικεντρώνεται στην Ράια, μια πολεμίστρια, η οποία ξεκινά ένα ταξίδι στο βασίλειο της Κουμάντρα για να βρει τον τελευταίο δράκο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Μάρτιο.


«Generation»

H νέα σειρά του HBO η οποία φιλοδοξεί να γίνει το «Euphoria» για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.


«Nomadland»

Η Κλόι Ζάο εμπιστεύεται την Φράνσις ΜακΝτόρμαντ στην ιστορία μιας γυναίκας που στα 60 της χρόνια χάνει τα πάντα και ξεκινάει ένα ταξίδι στην Αμερικανική Δύση, ζώντας ως νομάδας.


«Sonic the Hedgehog 2»

Ενα μικρό teaser αποκαλύπτει πως το σίκουελ της ταινίας έρχεται στις αίθουσες με πατημένα τα γκάζια στις 8 Απριλίου 2022.


«Dead Pigs»

H πρώτη ταινία της Κάθι Γιαν, η σκηνοθέτης της ταινίας «Birds of Prey», έρχεται στις αίθουσες 2 χρόνια μετά την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Sundance.


«Godzilla vs. Kong Japanese Trailer»

Επιβλητικό τρέιλερ για την ταινία του Ανταμ Γουίνγκαρντ που μένει αμετακίνητη στην ημερομηνία εξόδου της, στις 31 Μαρτίου, σε HBO Max και όσες αίθουσες στον κόσμο θα είναι ανοιχτές. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Godzilla vs. Kong».


«The Falcon and the Winter Soldier»

Η σειρά του Disney+ «The Falcon and the Winter Soldier», με τους Αντονι Μακί και Σεμπάστιαν Σταν θα κάνει την πρεμιέρα της το Mάρτιο του 2021. Μαζί τους επιστρέφει και ο Ντάνιελ Μπρουλ στον ρόλο του Βαρόνου Ζίμο.


«Old»

To νέο θρίλερ του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, βασισμένο στο graphic novel του 2010 των Πιερ Οσκαρ Λεβί και Φρέντερικ Πίτερς, «Sandcastle», είναι μια ταινία υπαρξιακού τρόμου που παρακολουθεί ένα γκρουπ 13 ατόμων σε μια παραλία που αρχίζουν να γερνούν ταχύτατα, αλλά δεν μπορούν να φύγουν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Old».


«Nobody»

Ο Μπομπ Οντενκέρκ μεταμορφώνεται σε έναν νέο action hero από τους δημιουργούς του «John Wick» και παραγωγό τον σκηνοθέτη της ταινίας «Atomic Blonde» Ντέιβιντ Λιτς.


«F9»

Το «F9» (πρώην «Fast & Furious 9») είναι έτοιμο να γκαζώσει με τελικό προορισμό τις αίθουσες τον Μάιο του 2020. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «F9».



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021