Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Fast X»

O Βιν Ντίζελ τα βάζει με τον Τζέισον Μομόα στο επικό πρώτο τρέιλερ της η οποία σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του πετυχημένου franchise. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Fast X».

«Air»

Η ταινία για την ιστορία των διάσημων αθλητικών παπουτσιών της Nike, τα Air Jordan, θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο με πρωταγωνιστές τους Ματ Ντέιμον και Μπεν Αφλεκ. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Air».

«Paint»

Ο Οουεν Γουίλσον (δεν) είναι ο Μπομπ Ρος που αγαπάμε στο πρώτο τρέιλερ της νέας κωμωδίας στην οποία πρωταγωνιστεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Paint».

«Luther: The Fallen Sun»

O Ιντρις Ελμπα επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε να αγαπηθεί από ολόκληρο τον κόσμο σε μια ταινία για το Netflix στην οποία κυνηγάει έναν διαβολικό Αντι Σέρκις.

«Strays»

Ο Γουίλ Φέρελ δανείζει τη φωνή του σε έναν σκύλο ο οποίος όταν το αφεντικό τον παρατάει μαζεύει μια ομάδα από άλλα αδέσποτα για να πάρει εκδίκηση σε αυτή την μάλλον... ακατάλληλη κωμωδία.

«White Men Can't Jump»

Η ταινία του 1992 με τους Γούντι Χάρελσον και Γουέσλεϊ Σνάιπς γίνεται remake, αυτή την φορά με πρωταγωνιστές τους Σίνκουα Γουόλς και τον ράπερ Τζακ Χάρλοου.

«Great Expectations»

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Φιόν Γουάιτχεντ πρωταγωνιστούν στη μίνι σειρά του Hulu και του BBC βασισμένη στο κλασικό βιβλίο του Καρόλου Ντίκενς.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.