Buzz

Υπάρχουν κακές ταινίες και υπάρχει και το «A Christmas Melody» με την Μαράια Κάρεϊ

στα 10

Γυρισμένο για την τηλεόραση και δη για το Hallmark Channel, το «A Christmas Melody» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Μαράια Κάρεϊ η οποία και πρωταγωνιστεί. Το τρέιλερ του είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να περιμένεις για τα Χριστούγεννα.

Υπάρχουν κακές ταινίες και υπάρχει και το «A Christmas Melody» με την Μαράια Κάρεϊ

Δεν έβαλε, φαίνεται, μυαλό η Μαράια Κάρεϊ με την εμπειρία του «Glitter» (αισίως ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχουμε δει ποτέ) και της φάνηκε μάλλον καλή ιδέα όχι μόνο να παίξει αλλά και να σκηνοθετήσει μια χριστουγεννιάτικη ταινία για λογαριασμό του Hallmark Channel που σαφώς θα ενισχύσει το image της ως ιέρεια των Χριστουγεννων (το «All I Want From Christmas is You» είναι all-time classic) αλλά και τις εν γένει πωλήσεις της...

A Christmas Melody Movie

Το τρέιλερ του φιλμ με τον τίτλο «A Christmas Melody» είναι τόσο κακό που μοιάζει απενοχοποιημένα fun, με χιόνια δεξιά και αριστερά της οθόνης και τόσο χριστουγεννιάτικο πνεύμα που λιγώνεσαι σε σημείο άπωσης. Φτηνό, cheesy, όχημα για μερικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα ξεπουλήσουν και ακόμη μια επιβεβαίωση πως η Μαράια Κάρεϊ δεν είναι γεννημένη ηθοποιός, μόλις βρήκατε το bad movie you won't love για αυτές τις γιορτές και αυτό που θα συναγωνιστεί για τον τίτλο της χειρότερης ταινίας ever με το «Saving Christmas» του Κερκ Κάμερον.

Διαβάστε ακόμη: Είναι το «Saving Christmas» η χειρότερη ταινία όλων των εποχών;

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «A Christmas Melody»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: