Buzz

Είναι το «Saving Christmas» η χειρότερη ταινία όλων των εποχών;

στα 10

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γνώμη του κόσμου στο IMDB που φέρνει το φιλμ με τον Κερκ - που τον θυμήθηκαν; - Κάμερον στον απόλυτο πάτο όλων των εποχών.

Είναι το «Saving Christmas» η χειρότερη ταινία όλων των εποχών;

Η ταινία που φιλοδοξεί να «φέρει τον Ιησού πίσω στα Χριστούγεννα», όπως υποστηρίζει το tagline της δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προπαγανδιστική προσπάθεια μείξης μυθοπλασίας και χριστιανικής διδαχής με πρωταγωνιστή τον Κερκ Κάμερον, ο οποίος ταξιδεύει μαζί με το γαμπρό του σε ένα road trip διαφώτισης για το πως ακριβώς μπορείς να βρεις τους μύθους της Βίβλου κρυμμένες σε όλες τις παραδόσεις των γιορτών.

Ακούγεται κακό, αλλά μάλλον είναι χειρότερο και από το «Grumpy Cat's Worst Christmas Ever», αφού το «Saving Christmas» είναι πιο rotten από οτιδήποτε άλλο στην κλίμακα αξιολόγησης του Rotten Tomatoes και ταυτόχρονα είναι η χειρότερη ταινία όλων των εποχών σύμφωνα με το IMDB, όπου απολαμβάνει ένα μεγάλο μηδενικό στις θετικές ψήφους και γενική ψήφο που καταλήγει στο 1.3 αστεράκια στα 10. Αυτό φέρνει το «Saving Christmas» πρώτο σε μια λίστα που περιλαμβάνει το «Disaster Movie» (1.9 αστεράκια), το «Glitter» (2.1 αστεράκια) και το «Battlefield Earth» (2.3 αστεράκια), την ίδια στιγμή που το φιλμ έχει συγκεντρώσει 2.2 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στην Αμερική και ετοιμάζεται για να ανοίξει σε περισσότερες αίθουσες.

Saving Christmas 607

Στις 20 Νοεμβρίου και ως αντίδραση στις (πολύ, όμως, πολύ) κακές κριτικές που πήρε η ταινία, ο Κερκ Κάμερον - πρώην teen idol των 80s και νυν φανατικός ευαγγελιστής - έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook: «Βοηθήστε με να ρίξουμε τις πύλες του Rotten Tomatoes. Ολοι εσείς που αγαπάτε το "Saving Christmas" - βαθμολογήστε το τώρα και στείλτε το μήνυμα στους κριτικούς πως ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε ποιες ταινίες θέλουμε να δουν οι οικογένειές μας», Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο, αφού χρήστες εισέβαλαν στο Rotten Tomatoes αλλά και στο IMDB χτυπώντας ακόμη περισσότερο την ταινία.

To τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω τα λέει όλα:


Διαβάστε ακόμη: