Buzz

Have yourself «A Very Murray Christmas»! Hρθε ο Αγιος Μπιλ και έφερε το πρώτο trailer!

στα 10

Mετά τα δύο teaser που μάς άνοιξαν την όρεξη, το πρώτο trailer του «A Very Murray Christmas» κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και μάς έκανε κι εμάς να θέλουμε να στολίσουμε από τώρα. Από τώρα όμως.

Have yourself «A Very Murray Christmas»! Hρθε ο Αγιος Μπιλ και έφερε το πρώτο trailer!

Το «A Very Murray Christmas» δεν είναι ακριβώς ένα χριστουγεννιάτικο σόου που ετοίμασε η Σοφία Κόπολα για να το παρουσιάσει ο Μπιλ Μάρεϊ. Δεν είναι ένα live εορταστικό πρόγραμμα. Είναι μία μικρή ταινία, με υπόθεση, ανατροπές, μαύρο χιούμορ και τον αγαπημένο μας πρωταγωνιστή αιωνίως χαμένο - αν όχι στην μετάφραση, στην τρέλα των γιορτών και την ανασφάλεια της showbiz.

Δείτε εδώ τα δύο teasers: «A Very Murray Christmas»: Τα Χριστούγεννα με τον Μπιλ Μάρεϊ θα είναι απλώς... φανταστικά!

very murray christmas poster 607

Ο Μάρεϊ ερμηνεύει τον εαυτό του, λίγο πιο αυτοσαρκαστικά και με μία παραδοχή παρακμής, ο οποίος αγωνιά για το αν θα φτάσουν ποτέ οι «φίλοι» του, οι διάσημοι καλεσμένοι του, για να τον στηρίξουν στο χριστουγεννιάτικο σόου που οραματίστηκε και θέλει να ηγηθεί. Μόνο που οι δρόμοι της Νέα Υόρκης έχουν κλείσει από τα χιόνια, οι φίλοι του δεν συμμερίζονται την αγωνία του κι αργούν κι ο ίδιος είναι στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού.

Συγκρατούμε μικρές λεπτομέρειες από το trailer, οι οποίες φέρουν την ξεκάθαρη υπογραφή της Κόπολα: την περίεργη μοναξιά των γιορτών, μέσα στη βαβούρα. Το πώς καδράρει τον Μάρεϊ να κοιτά έξω από τις νεοϋορκέζικες τζαμαρίες, μόνος, σε μια πόλη εκατομμυρίων, σε μία δουλειά εκατοντάδων «φίλων» και ψεύτικων χριστουγεννιάτικων φιλιών.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί το Flix παραμένει ερωτευμένο με το «Lost in Translation» της Σοφία Κόπολα

A VERY MURRAY XMAS 607

Ο Πολ Σέιφερ θα κάθεται στο πιάνο, ο Μάρεϊ θα τραγουδήσει με την Μάιλι Σάιρους, ενώ και οι Phoenix (το συγκρότημα του άντρα της Κόπολα) θα παίξουν ανάμεσα στα σκετς με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Εϊμι Πόλερ, Μάικλ Σέρα, Κρις Ροκ, Μάγια Ρούντολφ και Τζέισον Σουόρτσμαν.

Αγιε Μπιλ μας θα είμαστε πολύ πολύ πολύ καλά παιδιά. Σε περιμένουμε να κατέβεις από την καμινάδα μας - όσο μπορείς νωρίτερα.

.

Ολοι οι λόγοι που αγαπάμε τον Μπιλ Μάρεϊ: