Το 8ο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας ζητάει την ταινία σας!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ 22 FEB 2017  /  Flix Team

Θέλετε να συμμετάσχετε με την ταινία σας στο πάντοτε ανήσυχο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας; Αυτή είναι η ευκαιρία σας!

Το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας, συνεχίζοντας τη διερεύνηση του κόσμου μέσα από την ανθρωπολογία και την εικόνα, απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή ταινιών που έχουν δημιουργηθεί από ανθρωπολόγους (ή ειδικούς συγγενών κλάδων), καθώς και φοιτητικών ταινιών που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο ερευνητικών εργασιών.

Το Φεστιβάλ αναζητεί:

  • φοιτητικές ταινίες ανθρωπολόγων (ή επιστημόνων συναφών ακαδημαϊκών πεδίων) οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ως διπλωματικές εργασίες ή ως μέρος τους.

  • ταινίες ανθρωπολόγων (ή επιστημόνων συναφών ακαδημαϊκών πεδίων) οι οποίοι συνεχίζουν την κινηματογραφική τους αναζήτηση μετά από την απόκτηση του μεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού τους τίτλου.

  • ταινίες επαγγελματιών κινηματογραφιστών ή φοιτητών σχολών κινηματογράφου οι οποίοι συνεργάστηκαν με ανθρωπολόγους ή άλλους κοινωνικούς επιστήμονες για τη δημιουργία της ταινίας τους.

Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις για ταινίες που έχουν ολοκληρωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 1η Ιουλίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής (θα τη βρείτε εδώ) και να τη στείλουν μαζί με ένα ιδιωτικό link από online screener της ταινίας στο programme@ethnofest.gr. Εναλλακτικά, μπορούν να ταχυδρομήσουν ένα DVD της ταινίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας, Τ.Θ. 66009, Χολαργός, 15501, Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.