Buzz

O Τζέισον Σουορτσμαν προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος στο τρέιλερ του «7 Chinese Brothers»

στα 10

Κυρίως με την βοήθεια του σκύλου του. Και δίχως πολύ μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια.

O Τζέισον Σουορτσμαν προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος στο τρέιλερ του «7 Chinese Brothers»

Στην καινούρια ταινία του Μπομπ Μπάινγκτον που πριν δυο χρόνια με το «Somebody Up There Likes Me» κέρδισε το ειδικό βραβείο της επιτροπής στο φεστιβάλ του Λοκάρνο, ο Τζέισον Σουόρτσμαν, παίζει έναν ακόμη από εκείνους τους τύπους που αγαπάς να αντιπαθείς, ή που αντίθετα αν και κι αντιπαθητικοί δεν μπορείς παρά να μην τους συμπαθήσεις.

Στο «7 Chinese Brothers», ή τουλάχιστον στην αρχή του, μοιάζει να έχει κερδίσει μόνο την συμπάθεια του σκύλου του (τον οποίο υποδύεται ο σκύλος του Σουόρτσμαν, ένα απίθανο γαλλικό μπουλντόγκ που ακούει στο όνομα Arrow), αλλά ο οποίος παραδέχεται ότι θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί την σχέση του με το ποτό, την συμπεριφορά του απέναντι στην γιαγιά του και τα αισθήματα που τρέφει για το αφεντικό του στην καινούρια του δουλεία, καθώς και μια σειρά από άλλα μικρά η μεγαλύτερα θέματα.

7 chinese brothers 607

Η ταινία που Μπάινγκτον που έκανε την πρεμιέρα της στο φετινό SXSW κι ετοιμάζεται για την εξοδό της στις αμερικάνικες αίθουσες τον επόμενο μήνα, μετρά (όπως και το «Somebody Up There Likes Me) τον Χρήστο Β. Κωνσταντακόπουλο ανάμεσα στους παραγωγούς του.

Το πρώτο τρέιλερ για το φιλμ έκανε μόλις την εμφάνισή του και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω, μαζί με την υπέροχη αφίσα του.

7 chinese brothers 607


Διαβάστε ακόμη:

«Sleeping With Other People»: Επιτέλους μια ρομαντική κομεντί που δεν φοβάται το σεξ!Ο Τοντ Σόλοντζ έρχεται με το «Wiener-Dog», το κάτι-σαν-σίκουελ του «Welcome to the Dollhouse»«Smoke Gets in your Eyes»: Tρέιλερ για το υπέροχο «45 Years» του Αντριου Χέι