Buzz

«Sleeping With Other People»: Επιτέλους μια ρομαντική κομεντί που δεν φοβάται το σεξ!

στα 10

Οι ερωτικές σχέσεις στις μέρες μας είναι μπερδεμένες. Ευτυχώς μπορούν να είναι και αστείες!

«Sleeping With Other People»: Επιτέλους μια ρομαντική κομεντί που δεν φοβάται το σεξ!

Η κωμωδία της Λέσλι Χεντλαντ ήταν ένα από τα φιλμ που έκαναν αίσθηση στο Sundnace τον περασμένο Φεβρουάριο κι ένα από τα πρώτα που βρήκαν διανομή για τις αίθουσες.

Βλέποντας το τρέιλερ, είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις το γιατί: Δεν είναι μόνο ότι όπως και η προηγούμενη ταινία της «Εργένισσες», δεν φοβάται να είναι τολμηρή και να κοιτάξει τις ερωτικές σχέσεις με μια ξεκάθαρα μοντέρνα ματιά, είναι κυρίως το γεγονός ότι μοιάζει εξαιρετικά αστεία.

Η ιστορία της είναι αυτή ενός άντρα που δεν μπορεί να κρατήσει καμιά ερωτική σχέση γιατί δεν μπορεί να σταματήσει να κοιμάται με άλλες γυναίκες και που όταν αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια, συναντά σε μια ομάδα εθισμένων με το σεξ, την πρώτη κοπέλα με την οποία έκανε έρωτα στο πανεπιστήμιο.

Θα περίμενε κανείς οι δυο τους να βρεθούν αμέσως στο κρεββάτι, όμως συνειδητοποιώντας ότι και οι δυο δεν έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν μια υγιή σχέση, αποφασίζουν να παραμείνουν απλά φίλοι.

sleeping with other people 607

Μόνο που -γιατί μην ξεχνάτε κάτω απ όλη τη κουβέντα για το σεξ αυτή είναι μια ρομαντική κομεντί-, ο έρωτας μερικές φορές έρχεται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.

Ο Τζέισον Σουντεικις και η Αλισον Μπρι υποδύονται τους δύο βασικούς ήρωες, η Αμαντα Πιτ, η Νατάσα Λιόνι, ο Ανταμ Σκοτ κι ο Τζέισον Μαντζούκας συμπρωταγωνιστούν και το πρώτο τρέιλερ είναι ήδη online.


Διαβάστε ακόμη: