Buzz

Τρεις άνθρωποι μόνοι, μετά το τέλος του κόσμου. Τρέιλερ για το «Ζ for Zachariah»

στα 10

Η ταινία του Κρεγκ Ζόμπελ κερδισε το buzz στο φετινό Sundance. Απ ότι φαίνεται δικαίως.

Τρεις άνθρωποι μόνοι, μετά το τέλος του κόσμου. Τρέιλερ για το «Ζ  for Zachariah»

Η τρίτη μεγάλου μήκους του αμερικάνου σηνοθέτη του «The Great Wall of Sound» και του «Compliance» μοιάζει να είναι και η τυχερή που θα τον φέρει πιο κοντά σε μια mainstream αναγνώριση που αξίζει με το παραπάνω στο τεταμένο, συναρπαστικό σινεμά που ο Ζόμπελ κάνει.

Με ένα καστ που έχει τα φόντα προσελκύσει ένα μεγάλο κοινό, με τον Κρις Πάιν, την Μάργκο Ρόμπι και τον Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ να αποτελούν ολόκληρο το (αναγνωρίσιμο) καστ αυτής της τοποθετημένης μετά την πυρηνική αποκάλυψη ιστορίας.

z for zachariah 607

Βασισμένο στο βιβλίο του Ρόμπερτ Σ. Ο'Μπράιαν, που γραμμένο την δεκαετία του 70 είχε ακόμη ζωντανούς του φόβους μιας πυρηνικής αποκάλυψης, το φιλμ του Ζόμπελ ξετυλίγεται σαν ένα τεταμένο θρίλερ, ανάμεσα σε τρεις ανθρώπους που βρίσκονται ζωντανοί σε μια κοιλάδα η οποία σαν από θαύμα δεν έχει μολυνθεί από την ραδιενέργεια.

Η Μάργκο Ρόμπι είναι εκείνη που έχει απομείνει μόνη εκεί και η οποία φοβάται ότι είναι κυριολεκτικά η τελευταία γυναίκα στη γη, μέχρι την στιγμή που ένας επιστήμονας θα ανακαλύψει τη μυστηριώδη Εδέμ της και θα έρθει να ζήσει μαζί της. Η σχέση εμπιστοσύνης που θα αναπτύξουν όμως, θα διαταραχθεί όταν ένας άλλος άντρας θα βρεθεί κι αυτός στην κοιλάδα κάνοντας σαφές πως σε μια τόσο ευαίσθητη ισορροπία τρεις είναι μάλλον πολλοί.

z for zachariah 607

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας είναι πλέον εδώ και όπως ήταν ήδη σαφές από τις κριτικές του φιλμ στο Sundance, το «Ζ for Zachariah» δεν είναι τόσο μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, όσο ένα τεταμένο ψυχολογικό θρίλερ για ένα τρίο ανθρώπων κάτω από αληθινά ιδιαίτερες συνθήκες.

z for zachariah 607

Δείτε το πιο κάτω.


Διαβάστε ακόμη: