Industry

Η «Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι παίζει σε γεμάτες αίθουσες

of 10

Και οι έξι αίθουσες που έπαιξαν πανελλαδικά τη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι το τετραήμερο που μας πέρασε μετράνε έναν εντυπωσιακό μέσο όρο, πρωτοφανή για το τελευταίο διάστημα των αιθουσών.

Η «Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι παίζει σε γεμάτες αίθουσες

Ακριβώς πάνω στις μέρες που η κεντρική συζήτηση όλων είναι πώς θα επιστρέψει ο κόσμος στα σινεμά, και εν μέσω της επέλασης του «Avatar: The Way of Water» που κάνει μια χαρά τη δουλεία που του ανατέθηκε ως σωτήρας των ταμείων, μια ταινία και η λογική έξοδός της μοιάζουν να φέρνουν αποτελέσματα.

Ο λόγος για τη «Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι που άνοιξε σε μικρό (ευτυχώς) κύκλωμα την Πέμπτη που μας πέρασε και κατάφερε να γεμίσει φουλ όλα τα σινεμά στα οποία έπαιζε - 5 οθόνες στην Αθήνα και 1 στη Θεσσαλονίκη. Πιο αναλυτικά, η ταινία έκανε 4.471 εισιτήρια σε 6 οθόνες με ένα πρωτοφανές ρεκόρ που αποδεικνύει τη δυναμική της αλλά και τη σωστή επιλογή του μικρού ανοίγματός της.

Διαβάστε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη του Μπρένταν Φρέιζερ στο Flix

the whale Ουρά στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη για τη «Φάλαινα»

Η ταινία αρέσει, συγκινεί, διαθέτει την οσκαρική ερμηνεία του Μπρενταν Φρέιζερ και ελπίζουμε το μεγάλο άνοιγμα που της επιφυλάσσεται για τη δεύτερη εβδομάδα της να μην σκορπίσει τα εισιτήριά της τόσο ώστε να της στερήσει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα πρώτα μεγάλα χιτ της νέας χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη: Η Ανασκόπηση του 2022 από το Flix: Ξέρουμε τι είδατε την περασμένη χρονιά - Ελληνικό box office 2022