Buzz

Ο Σάια ΛαΜπεφ γράφει σενάριο για το Αουσβιτς

of 10

Και την σκηνοθεσία της ταινίας θα την αναλάβει ο Αμπελ Φεράρα, με τον οποίο ο ΛαΜπεφ είχε συνεργαστεί ξανά στο «Padre Pio».

Ο Σάια ΛαΜπεφ γράφει σενάριο για το Αουσβιτς

Ο Σάια ΛαΜπεφ πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο «Padre Pio» του Αμπελ Φεράρα, για έναν μοναχό ο οποίος άρχισε να ανεβαίνει στις τάξεις του Καθολικισμού κατά την διάρκεια των δυο Παγκοσμίων Πολέμων, ενώ σύντομα θα τον δούμε και στο «Megalopolis» του Φρανσις Φορντ Κόπολα. Αλλά φαίνεται πως για τον ΛαΜπεθ η ηθοποιία δεν είναι το μοναδικό του μεράκι.

Σύμφωνα με μια συνέντευξη του Φεράρα στο The Film Stage, ο ΛαΜπεφ αυτή την περίοδο γράφει ένα σενάριο για το Ολοκαύτωμα και θα εξελίσσεται μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Αουσβιτς. «Τα καταφέρνει πολύ καλά. Εκανε και μια ταινία με τον Κόπολα. Αλλά όπως και να έχει, ήταν καλό για εκείνον και δουλεύει. Και δουλεύουμε μαζί σε μια ταινία, γράφει κάτι για το Αουσβιτς που σκεφτόμαστε να κάνουμε παρέα», δήλωσε ο Φεράρα.

Διαβάστε ακόμα: Φράνσις Φορντ Κόπολα και Ανταμ Ντράιβερ διαψεύδουν τα περι χαοτικής παραγωγής του «Megalopolis»

Shia LaBeouf 607

Το «Padre Pio» ήταν ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του ΛαΜπεφ μετά από καταγγελίες κακοποίησης το 2020 από την πρώην φίλη του FKA Twigs, η οποία τον μήνυσε για σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση. Ο ΛαΜπεφ έκανε το σεναριακό του ντεμπούτο στη μεγάλου μήκους αυτοβιογραφική ταινία «Honey Boy» σε σκηνοθεσία Αλμα Χαρ’ελ, η οποία σκιαγράφησε τη σχέση με τον καταχρηστικό πατέρα του. Ο ηθοποιός αργότερα ονόμασε το σενάριο «μια γαμημένη ανοησία» που δεν είχε τις ρίζες του στην πραγματικότητα.