Buzz

Ο 2χρονος γιος του Κουέντιν Ταραντίνο ήδη αγαπά τα ζόμπι!

of 10

Kι αυτή η λεπτομέρεια δεν είναι καν το κεντρικό θέμα του απολαυστικού βίντεο! Θα το θεωρήσετε υπερβολή: αλλά, αν είστε tarantino fans, αυτή είναι η ωραιότερη συνέντευξη που του έχουν πάρει ποτέ.

Ο 2χρονος γιος του Κουέντιν Ταραντίνο ήδη αγαπά τα ζόμπι!

Οταν ένας πραγματικός φαν παίρνει συνέντευξη από το είδωλό του - φαίνεται. Δεν υπάρχουν οι τυπικές γνώσεις, οι αναμενόμενες ευγενικές κολακείες: οι ερωτήσεις, οι εξομολογήσεις αγαπημένων στιγμών, το μοίρασμα κοινών επιρροών ρέουν αβίαστα. Κι ο καλεσμένος το καταλαβαίνει, λύνεται και τότε ο θεατής έχει στα χέρια του ένα δώρο: μία απολαυστική, ειλικρινή συνέντευξη.

Κάτι τέτοιο έγινε, απρόσμενα, μέσα στον ορυμαγδό των Late Night shows. Ο Κουέντιν Ταραντίνο εμφανίστηκε στον guest-παρουσιαστή του show του Τζίμι Κίμελ, τον διάσημο αμερικανό κωμικό του SNL Ντέινα Κάρβεϊ, για να διαφημίσει μία σειρά από podcasts που κάνει, αλλά δεν περίμενε ποτέ να βρεθεί απέναντι σ' έναν σκληροπυρηνικό του φαν.

Ο Κάρβεϊ εξ αρχής κάνει κάτι ιδιαίτερα κολακευτικό: δηλώνει ότι «σπουδάζει» τις ταινίες του Ταραντίνο, γιατί απολαμβάνει τη γραφή του σεναρίου («κάθε ατάκα είναι ποίηση») και ξεκινά να ερμηνεύει σκηνές από το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» - μια τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μια τον Μπραντ Πιτ, ακόμα και το cameo του Αλ Πατσίνο.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Κουέντιν Ταραντίνο αγοράζει ακόμα έναν ιστορικό κινηματογράφο στο Λος Αντζελες

tarantino

tarantino

ταραντινο

Και κάπως έτσι ο Ταραντίνο κολακεύεται, συγκινείται, λύνεται και δίνει πραγματικό σόου. Και αποκαλύπτει διάφορα:

  • Πόσες φορές γύρισε μία σκηνή στο «Kill Bill» γιατί ένα εφέ δεν πετύχαινε, και ποια φωνή πεθαμένου σκηνοθέτη είχε στο αυτί του
  • Ποια ταινία άλλου σκηνοθέτη έχει ζηλέψει και θα ήθελε να την έχει γυρίσει ο ίδιος
  • Τι έχουμε παρεξηγήσει για την εποχή που εργαζόταν στο video club στο Χόλιγουντ (και που βρίσκονται τώρα όλες οι βιντεοκασσέτες του μαγαζιού)
  • Ποιες ταινίες είδε ο ίδιος πιτσιρικάς (9 χρονών, δύο X rated, βίαια φιλμ) μαζί με την... ψυχολόγο του σχολείου του (γιατί έτσι έκαναν τις συνεδρίες τους: μιλούσαν για ταινίες!)
  • Τι αγαπά ήδη ο 2 χρονών και 4 μηνών γιος του;

Πατήστε το play και απολαύστε:



Διαβάστε περισσότερα για τον Ταραντίνο: