Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 2 Μαρτίου

of 10

Σημειώστε από τώρα ποιες ταινίες θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023.

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 2 Μαρτίου

Από μια coked out αρκούδα ως μια Ζιλιέτ Μπινός σε τρίο, από ένα κοριτσάκι που επιλέγει τι θα πει οικογένεια, ως την οικογένεια του Κριντ, μαζί και με τον Αγγελόπουλο του Μήνα, η άνοιξη μπαίνει, αν μη τι άλλο, με κινηματογραφική ποικιλία.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!

Οι Δυο Οψεις του Ξυραφιού

Oι Δυο Οψεις του Ξυραφιού (Avec amour et acharnement) της Κλερ Ντενί

Οι Ζιλιέτ Μπινός και Βενσάν Λιντόν υποδύονται ένα ζευγάρι που βλέπει τον ισχυρό δεσμό του να κλονίζεται από την επιστροφή του προηγούμενου συντρόφου της Μπινός και άλλοτε κολλητού του Λιντόν –τον οποίο είχε εγκαταλείψει για τον φίλο του. Πώς γίνεται μία παθιασμένη και καθόλου τελματωμένη σχέση, που βασίζεται σε μια αρμονική καθημερινότητα και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, να “ακυρώνεται” μέσα σε λίγα λεπτά, δίνοντάς τη θέση της στο ψέμα και την προδοσία; Γίνεται να αγαπάς ταυτόχρονα δύο άντρες;

Ενα κοχλάζον ερωτικό δράμα με θέμα τα πάθη σε εκκρεμότητα και τα επαναλαμβανόμενα λάθη, με τους δυο σούπερ-σταρ του γαλλικού σινεμά να παίζουν για πρώτη φορά μαζί. Καυτοί πρωταγωνιστές, μουσική Tindersticks και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

the quiet girl

Το Ησυχο Κορίτσι του Κόλουμ Μπερέιντ

Λόγω της πολλοστής εγκυμοσύνης της μητέρας μιας φτωχής, πολυμελούς οικογένειας, η μικρή κόρη, Κατ, ένα πραγματικά ήσυχο κορίτσι, θα περάσει το καλοκαίρι με ανάδοχους γονείς. Χάρη στη φροντίδα τους, θα βρει σιγά-σιγά τη φωνή της στο ειδυλλιακό σκηνικό της ιρλανδικής υπαίθρου. Ενώ όμως μεταξύ των μελών της νέας της οικογένειας υποτίθεται πως δεν υπάρχουν μυστικά, εκείνη θα ανακαλύψει ένα.

Αισθαντικό ντεμπούτο, μια ιστορία ενηλικίωσης από τα βάθη τής ιρλανδικής καρδιάς, βασισμένο στο best seller τής Κλερ Κίγκαν, «Foster». Υποψήφιο για Οσκαρ Διεθνούς Ταινίας.

creed III

Κριντ ΙΙΙ του Μάικλ Μπι Τζόρνταν

Ο Αντόνις Κριντ έχει κατακτήσει την κορυφή της πυγμαχίας παγκοσμίως και η οικογενειακή του ζωή πηγαίνει περίφημα. Είναι η στιγμή που εμφανίζεται ο Ντέιμιαν, ένας παιδικός φίλος και κάποτε πολλά υποσχόμενος πυγμάχος, που ανυπομονεί να αποδείξει σε όλους ότι του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στο ρινγκ. Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο πρώην φίλους είναι κάτι παραπάνω από ένα ματς. Για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν, ο Αντόνις πρέπει να ρισκάρει το μέλλον του και να παλέψει με τον Ντέιμιαν, έναν αδίστακτο πυγμάχο που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Τρίτη φορά ο Κριντ στο κινηματογραφικό ρινγκ, με τον Μάικλ Μπι Τζόρνταν αυτή τη φορά και στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

cocaine bear

Cocaine Bear της Ελίζαμπεθ Μπανκς

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της πτώσης ενός αεροπλάνου που μετέφερε ναρκωτικά το 1985, τη χαμένη κοκαΐνη και τη μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η άγρια μαύρη κωμωδία βρίσκει μια ιδιόρρυθμη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων μαζεμένους σε ένα δάσος στην Τζόρτζια, όπου ένα θηρίο 500 κιλών κατάπιε μια τεράστια ποσότητα κοκαΐνης και βγήκε στο κυνήγι για περισσότερη κοκαΐνη… και αίμα.

Μια πραγματική ιστορία τρόμου γίνεται ξέφρενη κωμωδία στα χέρια τής Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Οι Κυνηγοί

Οι Κυνηγοί του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1977, μια ομάδα κυνηγών βρίσκει στην περιοχή κοντά στη λίμνη των Ιωαννίνων, μέσα στο πυκνό χιόνι, το πτώμα ενός αντάρτη του Εμφυλίου. Το αίμα τρέχειακόμα φρέσκο από την πληγή του, παρόλο που έχουν περάσει κοντά τριάντα χρόνια. Oι κυνηγοί, όλοι εκπρόσωποι της αστικής τάξης, πολιτικής και οικονομικής (μαζί τους, όμως, κι ένας«ανανήψας “αριστερός”»), μεταφέρουν το πτώμα στο ξενοδοχείο τους, όπου και θα περάσουν μια νύχτα Πρωτοχρονιάς γεμάτη από τα φαντάσματα της ιστορικής τους συνείδησης και το φόβοτου παρελθόντος. Μπροστά σ' ένα μεγάλο δικαστήριο της Ιστορίας, που λαμβάνει χώρα στη σάλα χορού του ξενοδοχείου, οι καταθέσεις τους μετατρέπονται σε ζωντανούς εφιάλτες τηςσυλλογικής τους συνείδησης.

Καθώς το μηνιαίο αφιέρωμα στις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου συνεχίζεται, οι «Κυνηγοί» ολοκληρώνουν την Τριλογία της Ιστορίας κι ο δημιουργός αγγίζει το αποτύπωμα του εμφυλίου.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!