Buzz

Το «Alien» του Φέντε Αλβαρεζ ξεκινάει παραγωγή

of 10

Τα γυρίσματα της ταινίας, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κατευθείαν στο Disney+ και στο Hulu, θα ξεκινήσει γυρίσματα σε λίγες μέρες στην Βουδαπέστη.

Το «Alien» του Φέντε Αλβαρεζ ξεκινάει παραγωγή

Εναν χρόνο σχεδόν μετά την πρώτη ανακοίνωση της, η νέα ταινία από το σύμπαν του «Alien» σε σκηνοθεσία Φέντε Αλβαρεζ (των «Evil Dead Remake», «Μην Ανασαίνεις» και γράφοντας το σενάριο του πιο πρόσφατου «Texas Chainsaw Massacre»), μπαίνει επιτέλους στα στάδια παραγωγής.

Στην ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής ταινία, η υπόθεσής παραμένει επτασφράγιστο μυστικό αλλά το στούντιο αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει «μια ομάδα νέων σε έναν μακρινό κόσμο, όπου τους επιτίθεται η πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν».

Διαβάστε ακόμα: Το «Alien» του Νόα Χόλεϊ ξεκινάει γυρίσματα

fede alvarez

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Κέιλι Σπέινι, την οποία γνωρίσαμε να παίζει δίπλα στην Κέιτ Γουίνσλετ στο «Mare of Easttown» και μαζί της θα παίξουν και οι Ντέιβιντ Τζόνσον, Αρτσι Αρνό, Ιζαμπέλα Μέρσεντ, Σπάικ Φερν και Αϊλίν Γου.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο ίδιος ο Ρίντλεϊ Σκοτ και τα γυρίσματά της αναμένονται να ξεκινήσουν στις 9 Μαρτίου στη Βουδαπέστη. Η ταινία, αν και δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, θα κάνει πρεμιέρα κατευθείαν στο Hulu και στο Disney+, όπως έκανε πέρσι και η νέα ταινία με θέμα τον Predator, το αρκετά διασκεδαστικό «Prey».