Buzz

Ερχεται νέα ταινία «Alien» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Φέντε Αλβαρεζ

στα 10

Αλλά μην περιμένετε να την δείτε σε κάποια σκοτεινή αίθουσα δίπλα σας.

Ερχεται νέα ταινία «Alien» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Φέντε Αλβαρεζ

To σύμπαν του «Alien» ήδη ετοιμάζεται να κάνει τη μεταφορά από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη με την σειρά του Νόα Χόλεϊ και σε παραγωγή του Ρίντλεϊ Σκοτ, για λογαριασμό του Hulu, να βρίσκεται ήδη στα πρώτα στάδια παραγωγής. Αλλά από ό,τι φαίνεται μάλλον τα Alien ήρθαν για να μείνουν στις τηλεοράσεις μας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νόα Χόλεϊ δίνει ένα μικρό update για την σειρά «Alien»

fede alvarez

Κι αυτό γιατί το 20th Century Studios αποκάλυψε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter πως ετοιμάζεται μια καινούργια ταινία στο σύμπαν του «Alien», την οποία θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Φέντε Αλβαρεζ (των «Evil Dead Remake», «Μην Ανασαίνεις» και πιο πρόσφατα γράφοντας το σενάριο του καινούργιου «Texas Chainsaw Massacre») και θα κάνει την πρεμιέρα της αποκλειστικά στο Hulu.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής ταινία, πέρα του ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα αναλάβει την παραγωγή της. Ο επικεφαλής του 20th Century Studios Στιβ Ασμπελ είπε πως θα δούμε πολλές ταινίες του στούντιο να κάνουν πρεμιέρα στο κανάλι του Disney+, όπως και η καινούργια ταινία «Predator» με τίτλο «Prey».