Buzz

Ποια ήταν η συμβουλή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τίμοθι Σαλαμέ;

of 10

Μιλώντας στη βρετανική Vogue ο Σαλαμέ αποκάλυψε τη μοναδική συμβουλή που του έδωσε ο Ντι Κάπριο στην αρχή της καριέρας του.

Ποια ήταν η συμβουλή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τίμοθι Σαλαμέ;

Ο Τίμοθι Σαλαμέ, μόλις στα 26 του χρόνια, έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της γενιάς του. Από τη πρώτη του μεγάλη ερμηνεία της καριέρας του στην ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να κατακτήσει και τις καρδιές πολλών θαυμαστών και θαυμαστριών του.

Σε όλη αυτή την θαυμαστή πορεία όμως φαίνεται πως είχε και την συμβουλή από έναν επίσης καρδιοκατακτητή ηθοποιό της δικής του γενιάς, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Μιλώντας στην βρετανική Vogue, οπού ο Σαλαμέ ποζάρει στο εξώφυλλό της σόλο και γίνεται ο πρώτος άντρας που το καταφέρνει αυτό, μίλησε για την συμβουλή που του έδωσε ο Ντι Κάπριο όταν συναντήθηκαν το 2018 για πρώτη φορά. «Μου είπε όχι βαριά ναρκωτικά και να μην κάνω ποτέ υπερηρωικές ταινίες.»

Διαβάστε ακόμα: Βενετία 2022 | Μέρα 3η ή πώς ουρλιάζει κανείς «Τίμοθι» στα ιταλικά

timothee chalamet vogue

timothee chalamet vogue

Ο Ντι Κάπριο είναι αρκετά επιλεκτικός στους ρόλους του καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του. Συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Σαλαμέ στο «Μην Κοιτάτε Πάνω» του Ανταμ ΜακΚέι και σε λίγο καιρό θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί και στο «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε. Ο Σαλάμε εντυπωσίασε για άλλη μια φορά πρόσφατα στη νέα ταινία του Γκουαντανίνο «Bones and All» και ετοιμαζόμαστε να τον δούμε στο «Dune Part 2» και ως Γουίλι Γουόνκα στην ταινία του Πολ Κίνγκ «Wanka».

Αν τελικά ο Σαλαμέ ακολουθήσει την συμβουλή του Ντι Κάπριο, μην περιμένετε να τον δείτε να πρωταγωνιστεί στο μέλλον σε κάποια ταινία της Marvel ή της DC.