Buzz

Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μαζί στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

of 10

Επιβεβαιώθηκε: οι δυο αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Σκορσέζε θα συμπρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του, «Killers of the Flower Moon».

Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μαζί στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Από τους «Κακόφημους Δρόμους» (1973), ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υπήρξε ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του Μάρτιν Σκορσέζε, γυρίζοντας μαζί του 9 συνολικά ταινίες: «Ο Ταξιτζής», «New York, New York», «Οργισμένο Είδωλο», «Ο Βασιλιάς της Κωμωδίας», «Τα Καλά Παιδιά», «Το Ακρωτήρι του Φόβου», «Casino», «Ο Ιρλανδός».

Διαβάστε αποκλειστικά: Το Flix στο masterclass του Ρόμπερτ Ντε Νίρο όπου συζητά τον Σκορσέζε, τη Μέθοδο, κι αναλυτικά την καριέρα του

Από τις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» (2002), ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κέρδισε την εμπιστοσύνη του νεοϋορκέζου σκηνοθέτη και γύρισαν μαζί 5 συνολικά ταινίες: «The Aviator», «Ο Πληροφοριοδότης», «Το Νησί των Καταραμένων», «Ο Λύκος της Wall Street».

Killers of the Flower Moon De Niro DiCaprio 607

Μαζί, οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρέθηκαν βρέθηκαν μόνο σ' ένα πρότζεκτ του Σκορσέζε: τη μικρή μήκους «The Audition» (2015).

Στην 26η τελετή απονομής των βραβείων SAG όμως χθες βράδυ, όπου ο Ντι Κάπριο παρουσίασε το τιμητικό βραβείο στον Ντε Νίρο, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: οι δυο οσκαρικοί και σκορσεζικοί πρωταγωνιστές, επιτέλους, θα συμπρωταγωνιστήσουν στο νέο πρότζεκτ του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon».

Διαβάστε αναλυτικά: SAG 2020 | Τα «Παράσιτα» γράφουν ιστορία στα βραβεία του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών

Killers of the Flower Moon De Niro DiCaprio 607 2

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, το «Killers of the Flower Moon» αφηγείται μια αληθινή ιστορία. Το φιλμ ειναι τοποθετημενο στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της, την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και ο χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση.

Killers of the Flower Moon De Niro DiCaprio 607 3

«Οταν διάβαζα το βιβλίο, μπορούσα ήδη να φανταστώ τις εικόνες, τους ανθρώπους, τις τοποθεσίες, την δράση και ήξερα ότι πρέπει να το μεταφέρω στο σινεμά» λέει ο Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος θεωρεί την υπόθεση της ταινίας μια «αληθινά σκοτεινή σελίδα της αμερικάνικης Ιστορίας».

Την κινηματογραφική σεναριακή διασκευή υπογράφει ο Ερικ Ροθ («Α Star is Born», «The Curious Case of Benjamin Button», «The Insider», «Forrest Gump»), και τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2020.

Δείτε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να παρουσιάζει το τιμητικό Βραβείο SAG στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μιλώντας για το πώς αυτός υπήρξε πάντα το πρότυπό του από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός:


Διαβάστε περισσότερα: