Buzz

Περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή του «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ

of 10

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αποκαλύπτει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πλοκή της.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή του «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ

Το «Furiosa», το πολυαναμενόμενο πρίκουελ του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» ξεκίνησε τα γυρίσματα του στις αρχές του μήνα σε σκηνοθεσία του Τζορτζ Μίλερ και ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται μερικές νέες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ταινία.

Το Collider αναφέρει πως υπάρχει μια νέα επίσημη σύνοψη της ταινίας η οποία αποκαλύπτει λίγα περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα της Φουριόσα. Σύμφωνα με αυτή «καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον Πολέμαρχο Ντεμέντους. Ταξιδεύοντας στην έρημο συναντούν την Ακρόπολη στην οποία κυβερνά ο Immortan Joe. Καθώς οι δύο Τύραννοι πολεμούν για κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο για το σπίτι της.»

Διαβάστε ακόμα: Αν η Τίλντα Σουίντον έπαιζε στο «Furiosa»

furiosa 607

Την συγκεκριμένη ορδή την είχαμε δει και το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» καθώς η Furiosa προσπαθούσε να ελευθερώσει τις Συζύγους και να επιστρέψουν στο Πράσινο Μέρος, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα μάθουμε για αυτούς και το πως θα ταιριάξουν σε όλη αυτή την μυθολογία του σύμπαντος του Mad Max.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Ανια Τέιλορ-Τζόι, στον ρόλο του εμβληματικού ρόλου της Furiosa, Κρις Χέμσγουορθ (ο οποίος εδώ θα παίξει τον ρόλο του κακού) και Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ. To σενάριο το έχει γράψει ο Μίλερ μαζί με τον Νικ Λαθούρις.

Το «Furiosa» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 24 Μαΐου του 2024.