Buzz

What a lovely day! Το «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ ξεκίνησε γυρίσματα

στα 10

Αυτό επιβεβαίωσε ο Κρις Χέμσγουορθ με μια ανάρτησή του στο twitter.

What a lovely day! Το «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ ξεκίνησε γυρίσματα

Μπορεί τα γυρίσματα της «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ, του prequel της ταινίας «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», να άργησαν να ξεκινήσουν έναν χρόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και επειδή ο Μίλερ αποφάσισε να ασχοληθεί πρώτα με τη νέα του ταινία «Three Thousand Years of Longing» με πρωταγωνιστές τους Ιντρις Ελμπα και Τίλντα Σουίντον, η οποία έκανε την πρεμιέρα της πριν λίγες μέρες στις Κάννες, φαίνεται όμως πως πρόσφατα πάτησε γκάζια και ξεκίνησε την παραγωγή.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Κρις Χέμσγουορθ με μια φωτογραφία του που ανέβασε στο twitter του γράφοντας «ένα νέο ταξίδι ξεκινά στο saga του Mad Max» δείχνοντας μάλιστα πως η ταινία θα γυριστεί σε format 35mm.

Διαβάστε ακόμα: Η τοξική σχέση του Τομ Χάρντι και της Σαρλίζ Θερόν στα γυρίσματα του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής»

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Ανια Τέιλορ-Τζόι, στον ρόλο του εμβληματικού ρόλου της Furiosa, Κρις Χέμσγουορθ (ο οποίος εδώ θα παίξει τον ρόλο του κακού) και Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ. Μέχρι στιγμής λεπτομέρειες γύρω από το σενάριο παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό αλλά η ταινία φαίνεται πως θα ακολουθεί την Furiosa σε νεαρή ηλικία και θα μάθουμε περισσότερα για τα γεγονότα που την οδήγησαν να γίνει το δεξί χέρι του Immortan Joe αλλά και αργότερα ηγέτιδα και το πρόσωπο της επανάστασης. Η σκηνοθεσία του prequel θα είναι του Μίλερ, με το σενάριο να το έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Νικ Λαθούρις.

Το «Furiosa» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες τον Μάιο του 2024.