Buzz

Ο Κρις Χέμσγουορθ θα παίξει τον ρόλο του κακού στην ταινία «Furiosa»

στα 10

Σίγουρα ένας κόντρα ρόλος από όσους μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα ο Χέμσγουορθ, κι ένας παραπάνω λόγος για να ανυπομονούμε για την ταινία.

Ο Κρις Χέμσγουορθ θα παίξει τον ρόλο του κακού στην ταινία «Furiosa»

To prequel της ταινίας «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» με τίτλο «Furiosa», η οποία θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της Furiosa σε νεαρή ηλικία και θα μάθουμε περισσότερα για τα γεγονότα που την οδήγησαν να γίνει το δεξί χέρι του Immortan Joe αλλά και αργότερα ηγέτιδα και το πρόσωπο της επανάστασης, είναι σίγουρα μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ανια Τέιλορ-Τζόι, στον ρόλο του εμβληματικού ρόλου της Furiosa, Κρις Χέμσγουορθ και Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε τίποτα για τον χαρακτήρα του Χέμσγουορθ στην ταινία αλλά πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως θα πρόκειται να παίξει έναν κόντρα ρόλο από ό, τι τον έχουμε συνηθίσει ως τώρα, εκείνον του κακού.

Διαβάστε ακόμα: H Ανια Τέιλορ-Τζόι είναι τελικά η νέα Furiosa στο prequel του «Mad Max»

Chris Hemsworth

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στο βιβλίο ««Blood, Sweat & Chrome: The Wild & True Story of Mad Max: Fury Road» του Κάιλ Μπιουκάναν, το ίδιο βιβλίο το οποίο αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το τοξικό περιβάλλον που είχε δημιουργήσει η σχέση των Τομ Χάρντι και Σαρλίζ Θερόν στα γυρίσματα της ταινίας. Εκεί ο βοηθός σκηνοθέτη Π. Τζ. Βόετεν αναφέρει πως ο Τζορτζ Μίλερ ερωτεύτηκε τον Χέμσγουορθ από την πρώτη στιγμή λέγοντας πως «Ο Τζορτζ είδε τον Κρις [Χέμσγουορθ] αρχικά από ευγένεια και μετά ερωτεύτηκε την ιδέα [να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του]. Θα παίξει εντελώς έναν εντελώς κόντρα ρόλο, τον κεντρικό κακό. Δυστυχώς, πρέπει να βρούμε όλους τους άλλους χαρακτήρες μας που δεν υπάρχουν πια: έναν νέο Immortan [Joe], έναν νέο Bullet Farmer και μερικούς άλλους».

Την σκηνοθεσία του prequel θα είναι του Μίλερ, με το σενάριο να το έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Νικ Λαθούρις, το οποίο παραμένει ακόμα και τώρα ένα επτασφράγιστο μυστικό. Η ταινία «Furiosa» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου 2024, μετά από αναβολές στα γυρίσματα λόγω της πανδημίας.