Buzz

Αν η Τίλντα Σουίντον έπαιζε στο «Furiosa»

στα 10

Αν και δεν υπήρχε κάποιος ρόλος που να της ταιριάζει, όπως υποστηρίζει ο Τζορτζ Μίλερ, σίγουρα θα ήταν μια ενδιαφέρουσα προσθήκη σε ένα ήδη εξαιρετικό καστ.

Αν η Τίλντα Σουίντον έπαιζε στο «Furiosa»

Ανάμεσα στο «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» και την «Furiosa» ο Τζορτζ Μίλερ αποφάσισε να κάνει ένα μικρό (κινηματογραφικό) διάλλειμα. Ετσι γύρισε το «Three Thousand Years of Longing» στην οποία πρωταγωνιστούν η Τίλντα Σουίντον και ο Ιντρις Ελμπα και μιλάει για τη συνάντηση μίας ερευνήτριας και ενός τζίνι το οποίο της προσφέρει τρεις ευχές σε αντάλλαγμα για την ελευθερία του, με τη συνάντησης τους σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη οδηγεί σε συνέπειες που κανείς δεν θα περίμενε.

Από ό,τι φαίνεται όμως τα γυρίσματά της συγκεκριμένης ταινίας, αλλά και, κυρίως, η γνωριμία του με την Σουίντον, είχαν στον Μίλερ ένα μεγάλο αντίκτυπο. Τόσο μάλιστα που ο ίδιος ήθελε να βρει έναν ρόλο για την Σουίντον να παίξει στο «Furiosa», το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα γυρίσματα. «Είναι πραγματικά μοναδική. Είναι καλλιτέχνης και ένας από τους πιο σοφούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε ο Μίλερ στο The Hollywood Reporter.

Διαβάστε ακόμα: Θα έκανε ποτέ ο Τζορτζ Μίλερ μια υπερηρωική ταινία;

furiosa main

Αν και δεν υπήρχε κάποιος ρόλος τον οποίο θα μπορούσε να παίξει η Σουίντον στην ταινία, ο Μίλερ σκέφτηκε να γράψει έναν νέο ανδρικό ρόλο για την ίδια, όπως έκανε και ο Λούκα Γκουαντανίνο στην ταινία του «Suspiria», όπου εκεί η Σουίντον έπαιζε τρεις διαφορετικούς ρόλους. «Ηταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα [για να παίξει στο “Furiosa”]. Στο “Suspiria” έπαιξε τρεις ρόλους, ένας εκ των οποίων ήταν ένας ηλικιωμένος, οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να παίξει έναν από τους άντρες. Αλλά, δυστυχώς, δεν υπήρχε ρόλος που να της ταιριάζει. Αν βάλεις με το ζόρι έναν χαρακτήρα σε μια ταινία, είναι συνήθως ο πρώτος που κόβεται. Δεν θα της το έκανα ποτέ αυτό, αλλά σίγουρα ήθελα να έπαιζε στην ταινία.»

Το «Three Thousand Years of Longing» αναμένεται να βγει στις αίθουσες την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ το Furiosa αναμένεται για τον Μάιο του 2024.