Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου

of 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


blue sky

Μπλε Ουρανός (Blue Sky) του Τόνι Ρίτσαρντσον

Στις αρχές της δεκαετίας του '60, η σύζυγος ενός εργατικού και ήπιων τόνων πυρηνικού φυσικού, αξιωματικού του αμερικανικού στρατού, προκαλεί το στρατιωτικό κατεστημένο με την απρόβλεπτη συμπεριφορά της και τον έντονο αισθησιασμό της

Το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου της Τζέσικα Λανγκ από το 1994 σε μια ταινία που της ανήκει ολοκληρωτικά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στην ΕΡΤ2.

crimson peak 607

Πορφυρός Λόφος (Crismson Peak) του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, μια νεαρή συγγραφέας παραδίδεται στην έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο που θα την παρασύρει σε αιματοβαμμένα μονοπάτια πάθους. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει «καταφύγιο» στον πύργο του, ένα σπίτι που ζει, αναπνέει και ματώνει, έχοντας καλά θαμμένα μυστικά που ζητάνε εκδίκηση. Εκεί θα συμβιώσει με τη ζηλιάρα αδελφή του συζύγου της, καθώς και με αρκετά φαντάσματα που κρύβουν την ανείπωτη, φρικτή αλήθεια, πως, δηλαδή, η αγάπη έχει τη δύναμη να μας μεταμορφώνει όλους σε τέρατα…

O Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, παραδίδει έναν συγκλονιστικά όμορφο φόρο τιμής στον γοτθικό τρόμο. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.45 στον ΑΝΤ1

Justice League 607

Justice League του Ζακ Σνάιντερ

Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ' αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων -Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg- μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων...

Οι μεγαλύτεροι ήρωες της DC ενωμένοι, δυνατοί και εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε δύο δημιουργικά οράματα που μετατρέπουν ατυχώς την «Justice League» σε μια διασκεδαστική μεν, αποσπασματική δε αφήγηση. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Star

golden globes

80ή Απονομή Βραβείων Χρυσής Σφαίρας

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, συγκίνηση και εκπλήξεις, αποκλειστικά στην οθόνη σου!

H τελετή προβάλλεται στις 22.00 στο Nova Cinema 1

the pale blue eye

The Pale Blue Eye (του Σκοτ Κούπερ)

Βρισκόμαστε στο 1830, στους κόλπους της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Νέας Υόρκης. Η διοίκηση της Ακαδημίας αλλά και οι δόκιμοι δηλώνουν συγκλονισμένοι από ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Ενας νεαρός δόκιμος βρέθηκε κρεμασμένος με την καρδιά του ξεριζωμένη από κάποιον που γνώριζε πως να την αφαιρέσει χωρίς να την καταστρέψει. Η φήμη της Ακαδημίας απειλείται και έτσι αναλαμβάνει δράση ο Ογκούστους Λάντορ, ένας μονήρης αγρότης που ζει μακριά από όλους, αλλά έχει τη φήμη ότι κάποτε απέσπασε μια ομολογία από έναν κρατούμενο μόνο με ένα του βλέμμα. Φτάνοντας στη Ακαδημία, ο Λάντορ θα αρχίσει να γνωρίζει καλύτερα τους δόκιμους και τις σχέσεις μεταξύ τους. Ένας από αυτούς θα του κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση και θα τον χρίσει βοηθό του. Είναι ο Εντγκαρ Αλαν Πόε, ένας φιλόδοξος ποιητής που μόλις έχει εκδώσει κάποια από τα ποιήματα του. Η παράξενη ιδιοσυγκρασία του, η πίστη του στα όνειρα, η αφοσίωση του, η ροπή του προς τη μελαγχολία θα γίνουν οι συνδετικοί κρίκοι με το «σκοτάδι» του Λάντορ και μαζί θα οδηγηθούν προς τη λύση του μυστηρίου. Μέχρι τη στιγμή που ένας δεύτερος φόνος και ακόμη μια ξεριζωμένη καρδιά θα κάνει τα πράγματα επείγοντα…

Μια απολαυστική ταινία, που κινδυνεύει να χαθεί μέσα στο θόρυβο της streaming πρεμιέρας της, ενώνει αστυνομικό μυστήριο με την ποίηση του Εντγκαρ Αλαν Πόε και τουλάχιστον δύο σπουδαίες ερμηνείες από τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Χάρι Μέλινγκ. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.