Συνέντευξη

Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2012 / Οι Υποψήφιοι: Ελενα Δημητρακοπούλου

στα 10

Κάθε μέρα, μέχρι την απονομή των τρίτων βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στις 7 Μαΐου, οι υποψήφιοι συστήνονται μπροστά στην κάμερα του Flix.

Flix Team
Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2012 / Οι Υποψήφιοι: Ελενα Δημητρακοπούλου

Η Ελενα Δημητρακοπούλου φωνάζει «φτου ξελευθερία» και βγαίνει στην επιφάνεια, με την τρίτη μικρού μήκους ταινία της. Από τον καιρό που σπούδαζε στη σχολή Σταυράκου, στο τμήμα σκηνοθεσίας, ξεκίνησε να δουλεύει σε ελληνικές και όχι μόνο παραγωγές, τις περισσότερες φορές ως script coordinator και βοηθός σκηνοθέτη. Μ’αυτήν την ταινία, το «Αμπάριζα για Απόδραση», προσπαθεί ν’ανακαλύψει τα μεγάλα μυστήρια της κωμωδίας, μπας και βρει την αμπάριζα για ζωή, προ και μετά κρίσης...

Η ταινία «Αμπάριζα για Απόδραση» είναι φέτος υποψήφια στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους. Η Δημητρακοπούλου μίλησε στο Flix για τη δουλειά του σκηνοθέτη που μοιάζει με διευθυντή ορχήστρας και για τη δυνατότητά μας να… μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα!

Δείτε εδώ όλες τις υποψηφιότητες των φετινών τρίτων βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που θα δοθούν σε τελετή στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 7 Μαΐου.