Buzz

«You shall love»: Τρέιλερ για το «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ

στα 10

Τρεις μήνες μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας, το «To The Wonder» του Τέρενς Μάλικ αποκαλύπτει τις πρώτες του εικόνες σε όσους περιμένουν με ανυπομονησία την ταινία που δίχασε τους κριτικούς, βρίσκοντας περήφανους υποστηρικτές και ακόμη πιο περήφανους εχθρούς...

«You shall love»: Τρέιλερ για το «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ

Είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία να βλέπεις το τρέιλερ του «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ, αφού έχεις δει την ταινία.

Οπως επίσης είναι εκπληκτικό το πως η τεχνική του να φτιάχνεις ένα τρέιλερ αγγίζει εδώ ειδικά τα ύψη μιας αυτόνομης τέχνης από μόνη της, αν συνυπολογίσει κανείς πως οι σκηνές με τη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς είναι όλες αυτές που υπάρχουν και στην ταινία και πως το voice over του Χαβιέ Μπαρδέμ είναι άσχετο με την κυρίως ιστορία ανάμεσα στον Μπεν Αφλεκ και την Ολγκα Κουριλένκο.

Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να επαναλάβει κανείς το πόσο το «Τo the Wonder» είναι μια ταινία που κάποιοι θα τη βρουν αριστούργημα και κάποιοι θα νιώθουν την ώρα να περνάει από πάνω τους σαν μαρτύριο.

Θυμηθείτε, ωστόσο, όλα όσα λέγαμε μετά την προβολή της ταινίας στη Βενετία (διαβάστε τη γνώμη του Flix εδώ) , όσα έλεγαν οι συντελεστές του στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας (διαβαστε όσα ειπώθηκαν εδώ) και δείτε το πανέμορφο - όντως - τρέιλερ, όσο ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα δούμε την ταινια στην Ελλάδα.


Διαβάστε περισσότερα για το «Τo the Wonder» εδώ.