Buzz

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει γυρίσει ήδη μυστικά τη νέα του ταινία

στα 10

Η ταινία αυτή, η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί και πάλι η Εμα Στόουν, θα είναι πολύ πιο απλή από το «Poor Things».

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει γυρίσει ήδη μυστικά τη νέα του ταινία

Μετά από τρεις ταινίες, την «Ευνοούμενη», τη «Βληχή» και τώρα το «Poor Things», φαίνεται πως ο Γιώργος Λάνθιμος έχει βρει τη δική του μούσα, η οποία ακούει στο όνομα Εμα Στόουν. Οχι μόνο με την τελευταία τους συνεργασία, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα τρελό Οσκαρ buzz, ήδη δουλεύουν μαζί στη νέα ταινία του Λάνθιμου με τίτλο «AND».

Αλλά όπως αποκάλυψε ο Λάνθιμος σε μια συνέντευξή του στο Cineuropa, έχουν ήδη ολοκληρώσει μαζί μια ακόμα ταινία η οποία γυρίστηκε μυστικά στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος τίτλος της, αλλά ο σκηνοθέτης της δήλωσε πως αυτή η ταινία είναι «πολύ πιο απλή και αρκετά διαφορετική σε σύγκριση με το “Poor Things”, γιατί αυτή η ιστορία χρειαζόταν αυτό το συγκεκριμένο στυλ».

Διαβάστε ακόμα: Βενετία 2023: Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι σίγουρος πως «οι ταινίες θα έπρεπε να έχουν πολύ περισσότερο σεξ!»

lanthimos

Επίσης μαθαίνουμε πως ο Ρόμπι Ράιαν, ο διευθυντής φωτογραφίας με τον οποίο συνεργάστηκε ο Λάνθιμος στην «Ευνοούμενη», στο «Poor Things» και το «AND», είχε αναλάβει το ίδιο πόστο και σε αυτή τη νέα μυστηριώδη ταινία του.

Φυσικά δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της, αλλά αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το «Poor Things» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Ιανουαρίου 2024 από την Feelgood Entertainment.