Buzz

Ποιος Οσκαρικός υποψήφιος θα σκηνοθετήσει το νέο βίντεο του Kanye West;

στα 10

O Kanye τον είχε παρουσιάσει ως Breakout Director Award του 2013. Κι από τότε έμειναν θαυμαστές και φίλοι...

Ποιος Οσκαρικός υποψήφιος θα σκηνοθετήσει το νέο βίντεο του Kanye West;

Στην πρόσφατη πολυδιαφημισμένη ομιλία που έδωσε ο Kanye West στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης την προηγούμενη Δευτέρα, απευθύνθηκε σε 350 μαθητές (5000 προσπάθησαν να μπουν) μιλώντας για την επιτυχία, την κοινωνική ανισότητα, τη δημιουργία, τη φήμη, τον εγωισμό του καλλιτέχνη.

Ανάμεσα σε άλλα που είπε όμως, βγήκε και μία, σχεδόν κινηματογραφική είδηση: ο σκηνοθέτης που ανέλαβε το βίντεο για το νέο του σινγκλ «All Day» δεν είναι άλλος από τον οσκαρικό Στιβ ΜακΚουίν («12 Χρόνια Σκλάβος», «Shame»).

«Καθόμουν με τον Στιβ ΜακΚουίν πριν δυο μέρες και μου έδειχνε τα visuals που γύρισε για το «All Day» - θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είδατε στα Brit Awards...» είπε ο West, αλλά μας είχε χάσει μετά το Στιβ ΜακΚουίν.

Steve McQueen Kanye West

Το δίδυμο των καλλιτεχνών είχε γνωριστεί όταν ο West παρουσίασε το βραβείο Breakout Director στον ΜακΚουίν στα Hollywood Film Awardsτου 2013. Μετά το σόου, ο ΜακΚουίν είχε επαινέσει τον West ως «ευφυή καλλιτέχνη». Συγκεκριμένα είχε πει: «Είναι ιδιοφυής - και δεν το λέω γιατί είναι στην κορυφή 10 χρόνια τώρα. Αλλά γιατί η μουσική του σπάει τα όρια, όλα αυτά τα 10 χρόνια. Είναι ένας συναρπαστικός άνθρωπος για να κουβεντιάσει κανείς και να ανταλλάξει ιδέες για την τέχνη...»

Δείτε ακόμα: