Buzz

Το «We Don’t Talk About Bruno» κατέκτησε την κορυφή του Billboard Hot 100

στα 10

Κανένα «Let It Go». Ολοι μιλούν, και σιγοτραγουδούν, για τον Μπρούνο από το «Encanto: Ενας Κόσμος Μαγικός» της Disney.

Το «We Don’t Talk About Bruno» κατέκτησε την κορυφή του Billboard Hot 100

Το τραγούδι «We Don’t Talk About Bruno» από την ταινία «Ενκάντο: Ενας Κόσμος Μαγικός» κατάφερε αυτό που δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει το «Let It Go» πίσω στο 2014, να φτάσει στην κορυφή του Billboard Hot 100 chart.

Το τραγούδι, γραμμένο από τον Λιν-Μανουέλ Μιράντα, κατάφερε μέσα στην εβδομάδα να φτάσει στο νο. 1 του αμερικάνικου chart, ρίχνοντας από την θέση αυτή το «Easy on Me» της Adele, και να γίνει το πρώτο τραγούδι της Disney που κατέκτησε την κορυφή μετά από το «A Whole New World» από την ταινία «Αλαντίν» το 1993, ενώ το άλμπουμ με το soundtrack της ταινίας «Ενκάντο» να παραμένει στο νο. 1 του Billboard 200 για τρίτη συνεχόμενη φορά. Μάλιστα το «Let It Go» κατάφερε να φτάσει μέχρι την 5η θέση στο συγκεκριμένο chart.

Διαβάστε ακόμα: «Encanto»: Η Disney μας προσκαλεί (ξανά) σε ένα κόσμο μαγικό

encanto

Σύμφωνα με το Billboard το «We Don’t Talk About Bruno» είναι το πρώτο τραγούδι του Μιράντα που κατάκτα την κορυφή και είναι το πρώτο γραμμένο από ένα μόνο άτομο τραγούδι που φτάνει σε αυτή την θέση εδώ και τέσσερα χρόνια, με το τελευταίο να είναι το «Perfect» του Εντ Σίραν. Και αυτό το κατάφερε χωρίς να παίζεται καθόλου στο ραδιόφωνο, κάτι που θεωρείται απαραίτητο για να φτάσει ένα τραγούδι στο νο. 1 του συγκεκριμένου chart.

Για όσους δεν έχουν ιδέα για το πόσο πιασάρικο είναι το συγκεκριμένο τραγούδι, μπορούν να το ακούσουν παρακάτω. Απλά προσοχή μιας και υπάρχει περίπτωση να το σιγοτραγουδάτε για την υπόλοιπη μέρα.