Buzz

«Encanto»: Η Disney μας προσκαλεί (ξανά) σε ένα κόσμο μαγικό

στα 10

Νέα ταινία για τη Disney με τον Λιν Μανουέλ Μιράντα να υπογράφει τα τραγούδια σε αγγλικά και ισπανικά.

«Encanto»: Η Disney μας προσκαλεί (ξανά) σε ένα κόσμο μαγικό

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια γεμάτη ζωή πόλη, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο.…Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας για την ιδιαίτερη οικογένειά της.

Αυτή είναι η υπόθεση του «Encanto», της 60ης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney που διαδραματίζεται σε μια «φανταστική» εκδοχή της Κολομβίας, συνεχίζοντας την συμπεριληπτική εξερεύνηση του στούντιο εκτός της προνομιούχας Λευκής Αμερικής. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Μπάιρον Χάουαρντ, Τζάρεντ Μπους και Σαρίζ Κάστρο Σμιθ και τα τραγούδια γράφει ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα (σε αγγλικά και ισπανικά), στη δεύτερη συνεργασία του με τη Disney μετά το «Βαϊάνα».

Το «Encanto: Ενας Κόσμος Μαγικός» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

encanto

encanto