Buzz

«Η Λαίδη κι ο Αλήτης»: δείτε τη θρυλική σκηνή της μακαρονάδας της live-action μεταφοράς!

στα 10

Είναι το ίδιο νόστιμη και ρομαντική, όσο στο κλασικό animation της Disney;

«Η Λαίδη κι ο Αλήτης»: δείτε τη θρυλική σκηνή της μακαρονάδας της live-action μεταφοράς!

Η καινούρια «Λαίδη κι ο Αλήτης» κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2019 και, φυσικά, αφηγείται τη γνώριμη ιστορία της ομότιτλης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1955: Η Λαίδη, ένα κόκερ σπάνιελ της καλής κοινωνίας της Νέας Υόρκης, γνωρίζει τον αδέσποτο Αλήτη - μαζί ζουν μια μεγάλη περιπέτεια κι έναν ακόμα μεγαλύτερο έρωτα που δεν γνωρίζει κοινωνικές τάξεις, ράτσες και αψηφά τη διαφορετικότητα.

Με τη νέα της αυτή φιλόδοξη παραγωγή, η Disney συνεχίζει τη στρατηγική της να διασκευάζει κλασικές ταινίες της κινουμένων σχεδίων σε live action εκδοχές (με τελευταίο παράδειγμα τον «Βασιλιά των Λιονταριών»).

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα αληθινά σκυλάκια, όλα από καταφύγια, που πρωταγωνιστούν στο live-action «Η Λαίδη κι ο Αλήτης» της Disney

Lady and the Tramp scene 607

Τα σκυλάκια που πρωταγωνιστούν στην ταινία έχουν διασωθεί από καταφύγια και κέντρα φιλοξενίας αδέσποτων, ενώ ένα φιλόζωο καστ (από το δίδυμο των πρωταγωνιστών Τζάστιν Θερού και Τέσα Τόμπσον, μέχρι την Τζανέλ Μονέ και τον Σαμ Ελιοτ) δίνει φωνή στην τετράποδη ερμηνεία τους.

Βέβαια, σε αυτή την ταινία υπάρχει μία πρόκληση. Εχει μείνει κλασική, η σκηνή που η Λαίδη κι ο Αλήτης βγαίνουν ραντεβού στο ιταλικό Εστιατόριο του Τόνι, μοιράζονται μακαρονάδα από το ίδιο πιάτο και καταλήγουν να δώσουν το πρώτο τους φιλί.

Πώς τα κατάφερε το live action σε αυτή τη σκηνή;

Πατήστε το play:


Διαβάστε περισσότερα: