Buzz

«Wanna Fight?»: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μας προκαλεί στο πρώτο υπέροχο trailer του «Only God Forgives»

στα 10

In the mood for... blood! Υποβλητική ατμόσφαιρα, γυαλισμένα στην λεπτομέρειεα τράβελινγκ, μελαγχολία και υπόσχεση εκρηκτικής βίας. Το πρώτο trailer του «Only God Forgives» υπόσχεται ένα σύμπαν αξεπέραστου στιλ και αγριότητας.

«Wanna Fight?»: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μας προκαλεί στο πρώτο υπέροχο trailer του «Only God Forgives»

Οσο ο Ράιαν Γκόσλινγκ περπατά σε σκοτεινούς κόκκινους διαδρόμους κοιτώντας απειλητικά κι αποφασισμένα το κενό, τις εικόνες ντύνει η σκληρή φωνή της Κριστίν Σκοτ Τόμας: «Οταν ήμουν έγκυος μαζί σου ένιωθα διαφορετικά, παράξενα. Με συμβούλεψαν να διακόψω την κύηση. Αντιστάθηκα. Δεν σε κατάλαβα ποτέ. Δε θα σε καταλάβω ποτέ...»

Update 17 Απριλίου Δείτε στο gallery την... κολασμένη αφίσα της ταινίας.

Το πρώτο, απαγορευμένο για ανηλίκους, trailer του «Only God Forgives», της δεύτερης συνεργασίας του Ράιαν Γκόσλινγκ με τον σκηνοθέτη του «Drive» Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, δημιουργεί υψηλές προσδοκίες: έναν απειλητικό όσο και γοητευτικό υπόκοσμο αποτυπωμένο με απίστευτο στιλ, υγρή κινηματογράφηση, γυαλισμένη στη λεπτομέρειά της φωτογραφία και ερμηνευμένο με υποβλητική μελαγχολία που πάντα προηγείται της έκρηξης στα άκρα.

Ο Ρεφν μοιάζει να θέλει να υποκλιθεί στους μάστερς της Ανατολής και να εντάξει στο σήμα κατατεθέν σινεμά του στοιχεία που αναλογούν στους Κιμ Τζι Γουν, Τζον Γου ακόμα και Γουόνγκ Καρ Γουάι (και με ένα touch από τον πίσω-από-τις-κάμερες σύμβουλο Γκασπάρ Νοέ - σας θυμίζει τίποτα ο κόκκινος διάδρομος της αρχής;). Το αποτέλεσμα χτίζει μία προσμονή για κάτι που θα μας κόψει την ανάσα. Και το αίμα.

Το «Only God Forgives», που από ό,τι δείχνουν όλα θα κάνει την πρεμιέρα του στο 66ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ακολουθεί τον Τζούλιαν (Ράιαν Γκόσλινγκ) ο οποίος όταν δολοφόνησε έναν αστυνομικό αυτοεξορίστηκε στην Μπανγκόκ. Τώρα διευθύνει ένα γυμναστήριο ταϊλανδέζικου μποξ, όμως το πραγματικό, άγριο ξύλο πέφτει στους δρόμους και το παρασκήνιο. Κι αυτό γιατί το γυμναστήριο δεν είναι παρά η βιτρίνα της πραγματικής επιχείρησης διακίνησης ναρκωτικών που διαχειρίζεται με τον αδελφό του, ενώ η μητέρα τους κινεί τα νήματα από την Φλόριντα. Οταν ο αδελφός του βρίσκεται δολοφονημένος, ο Τζούλιαν ξεκινάει μία αποστολή ανελέητης εκδίκησης ενάντια στο διάβολο τον ίδιο: έναν αστυνομικό που φέρει το παρατσούκλι «Εκδικητής Αγγελος».

Δείτε το trailer και πείτε μας αν μπορείτε να περιμένετε άλλη μία μέρα για να δείτε επιτέλους την ταινία για την οποία ακούμε δύο χρόνια τώρα.


Περισσότερο «Only God Forgives»: