Buzz

Πόσο ξύλο τρώει ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο «Only God Forgives»;

στα 10

Πολύ! Στην πρώτη teaser αφίσα της νέας συνεργασίας του Ράιαν Γκόσλινγκ με τον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, δύο πράγματα είναι ξεκάθαρα: ο Γκόσλινγκ δε δίνει μία για την εικόνα του και κάποιος στο φιλμ του ρίχνει γερό ξύλο!

Πόσο ξύλο τρώει ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο «Only God Forgives»;

Είχαμε γράψει παλιότερα ότι ο Γκασπάρ Νοέ είχε επισκεφθεί τα γυρίσματα του «Only God Forgives» και, με κάποιον παράξενο συνειρμό, η πρώτη επίσημη εικόνα από τη νέα συνεργασία, μετά το «Drive», του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν και του Ράιαν Γκόσλινγκ (δείτε στο gallery), φέρνει στο μυαλό τη γραφική βία των ταινιών του Γάλλου σκηνοθέτη – όχι ότι και οι ταινίες του Ρεφν πάνε πίσω σε αίμα και λιωμένες σάρκες, βέβαια!

Η προωθητική εικόνα κυκλοφόρησε στο American Film Market και… ευτυχώς που είναι ασπρόμαυρη, γιατί το πρόσωπο του Ράιαν Γκόσλινγκ είναι τόσο πρησμένο και παραμορφωμένο από το ξύλο που δύσκολα αναγνωρίζεται.

Στην ταινία, που βρίσκεται σε post production χωρίς, ακόμα, ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες, ο Γκόσλινγκ υποδύεται τον Τζούλιαν, έναν άντρα που έχει αυτοεξοριστεί στην Μπανγκόκ, αφότου δολοφόνησε έναν αστυνομικό. Ο Τζούλιαν διευθύνει ένα γυμναστήριο για ταϊλανδέζικο μποξ, το οποίο βέβαια λειτουργεί ως βιτρίνα για την επιχείρηση εμπορίου ναρκωτικών που έχει στήσει μαζί με τον αδελφό του και τη μητέρα του (υποδύεται η Κριστίν Σκοτ Τόμας) που κινεί τα νήματα από τη Φλόριδα. Οταν ο αδελφός του βρεθεί νεκρός, ο Τζούλιαν θα ζητήσει εκδίκηση και θα βάλει στόχο έναν αστυνομικό, γνωστό με το παρατσούκλι «The Angel of Vengeance».

Διαβάστε περισσότερα για το «Only God Forgives» εδώ.

Αν θέλετε να… αλλάξετε εντυπώσεις και να καμαρώσετε τον Ράιαν Γκόσλινγκ πιο περιποιημένο, περιμένετε το «Gangster Squad» στις 24 Ιανουαρίου στην Ελλάδα.