Buzz

«Gangster Squad»: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

στα 10

Υπέροχες behind the scenes φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου «Gangster Squad» του Ρούμπεν Φλάισερ. Δώστε κι άλλο Ράιαν Γκόσλινγκ στο λαό!

«Gangster Squad»: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα!
Η Εμα Στόουν αγκαλιάζει τον σκηνοθέτη της, όσο ο Ράιαν Γκόσλινγκ σκάει στα γέλια (περνούσαν καλά κι αυτό θα βγει στην ταινία;)

Update 13 Οκτωβρίου: Δείτε τα νέα character posters και το καινούριο, επίσημο τρέιλερ.

Η gangster genre ταινία που θέλει τον Ράιαν Γκόσλινγκ και μια διμοιρία των αδιάφθορων αστυνομικών του Λος Αντζελες να τα βάζουν με τον Σον Πεν και την 40ς μαφία της Πόλης των Αγγέλων, ήταν το πιο χοτ γεγονός που θα σημάδευε το φθινόπωρο του 2012.

Δυστυχώς όμως, η ζωή έχει τον πιο ειρωνικό τρόπο να παρεμβάλλεται στην τέχνη: μία φιξιόν σκηνή ομαδικής εκτέλεσης με οπλοπολυβόλα σε κινηματογράφο (γυρισμένη αριστοτεχνικά από την πίσω πλευρά της οθόνης) θυμίζει κατά πολύ το τραγικό επεισόδιο που σημάδεψε την πρεμιέρα του «Dark Knight Rises». Ζυγίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, και με σεβασμό στα θύματα, οι παραγωγοί του «Gangster Squad» αποφάσισαν να αποσύρουν ακόμα και το trailer που δείχνει την επίμαχη σκηνή και να ξαναγυρίσουν τη σεκάνς, κάπως διαφορετικά. Είναι προς τιμήν τους ότι δεν την κόβουν εντελώς από την ταινία. Σε εποχές πανικόβλητης πολιτικής ορθότητας, μπορεί η σκηνή να θυσιαζόταν. Ομως ο σκηνοθέτης Ρούμπεν Φλάισερ («Zombieland»), επέμεινε να την κρατήσει, αλλά υποσχέθηκε να βρει έναν άλλο, δημιουργικό τρόπο να την γυρίσει ξανά.

Μέχρι όμως τον Ιανουάριο του 2013, όπου μεταφέρθηκε η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας στην Αμερική, ας απολαύσουμε ό,τι καροτάκι μας δώσει το τμήμα marketing και προώθησης.

Δείτε στο gallery, μία σειρά από εξαιρετικές παρασκηνιακές φωτογραφίες από το «Gangster Squad» με τον ίδιο το σκηνοθέτη να καθοδηγεί ένα ονειρεμένο καστ: Ράιαν Γκόσλινγκ, Σον Πεν, Τζος Μπρόλιν, Εμα Στόουν, Νικ Νόλτε, Μάικλ Πένια, Τζιοβάνι Ριμπίζι.

Η ταινία εξιστορεί την αληθινή άνοδο και πτώση του μεγαλομαφιόζου «Μίκι Κοέν», ενός γκάνγκστερ από το Μπρούκλιν που πηγαίνει στο Λος Αντζελες με αποστολή να ελέγχει τον Μπάγκσι Σίγκελ. Ο Κοέν γίνεται κι ο ίδιος αφεντικό της μαφίας, στη δεκαετία του ’40 και μένει στην ιστορία, όταν μια νύχτα με δυο 45άρια μετατρέπει το ταβάνι του φουαγιέ του ξενοδοχείου Ρούζβελτ σε... σουρωτήρι.

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση οδηγεί την αστυνομία του Λος Αντζελες σε ακήρυχτο πόλεμο με την μαφία, και στη δημιουργία μίας διμοιρίας αδιάφθορων αστυνομικών με... βρώμικα χέρια. Η «Gangster Squad» έχει έναν και μόνο στόχο: να απαλλάξει την Πόλη των Αγγέλων από τον υπόκοσμό της και να το κάνει «χωρίς πρωτόκολλο, χωρίς κανόνες, χωρίς οίκτο».

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία.

Δείτε το «απαγορευμένο» trailer εδώ και χαζέψτε στο gallery τις behind the scenes φωτογραφίες.

Update 13 Οκτωβρίου: Δείτε τα νέα character posters και το καινούριο, επίσημο τρέιλερ της ταινίας.