Buzz

Ο Βίγκο Μόρτενσεν κι ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ διασκεδάζουν αλλάζοντας ρόλους

στα 10

Ποιος είναι ο σκηνοθέτης και ποιος ο ηθοποιός;

Ο Βίγκο Μόρτενσεν κι ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ διασκεδάζουν αλλάζοντας ρόλους

Ο Βίγκο Μόρτενσεν έχει πρωταγωνιστήσει σε μια από τις καλύτερες ταινίες του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, το «Eastern Promises» του 2007 και σε μια από τις μετριότερες, το «A Dangerous Method» του 2011.

Διαβάστε ακόμη: «Falling» | Ο Βίγκο Μόρτενσεν τώρα και σκηνοθέτης

Στην πρώτη του σκηνοθετική δουλειά, το «Falling» που έκανε πρεμιέρα στο περσινό Σάντανς και που τώρα κάνει τη διαδικτυακή του έξοδο στην Αμερική, ο Βίγκο Μόρτενσεν... ανταπέδωσε, χρησιμοποιώντας τον Κρόνενμπεργκ ως ηθοποιό σ' ένα μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο. Μιλώντας για την ταινία στο GQ, ο Μόρτενσεν αποκάλυψε ότι οι δυο τους ετοιμάζουν μια νέα συνεργασία.

βίγκο μόρτενσεν ντέιβιντ κρόνενμπεργκ 607

«Είναι κάτι που έγραψε ο Ντέιβιντ πριν πολύ καιρό,» λέει ο Μόρτενσεν «και που ποτέ δεν έγινε ταινία. Τώρα το έχει επεξεργαστεί περισσότερο και θέλει να το γυρίσει. Αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε γύρισμα αυτό το καλοκαίρι. Θα έλεγα, χωρίς ν' αποκαλύψω την ιστορία, ότι ίσως επιστρέφει στις ρίζες του σινεμά του... Είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι σχεδόν σαν ένα παράξενο φιλμ νουάρ. Είναι ανησυχητικό κι είναι καλό, πιστεύω. Αλλά απ' όταν ξεκίνησε, προφανώς έχει εξελιχθεί τόσο πολύ ως προς την τεχνική του, αλλά και την αυτοποίθησή του ως σκηνοθέτης.» Συμφωνούμε και περιμένουμε.

Διαβάστε ακόμη: «Οι ταινίες έχουν φτιαχτεί για το σεξ.» Κι ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ τα λέει πιο ωραία κι από σεξ