Buzz

Γιατί δεν υπάρχει κάποιο φιλί στο «Twisters»; Ρωτήστε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Σύμφωνα με τους πρωταγωνιστές της, ο παραγωγός της ταινίας Στίβεν Σπίλμπεργκ είχε απαγορεύσει να μπει κάποιο φιλί στην ταινία για να μην υπάρχει κάτι το κλισέ στην σχέση των δυο πρωταγωνιστών.

Γιατί δεν υπάρχει κάποιο φιλί στο «Twisters»; Ρωτήστε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Το νέο blockbuster του καλοκαιρίου «Twisters» του Λι Αϊζακ Τσανγκ τα είχε όλα – δράση, φαντασμαγορικές σκηνές με ανεμοστρόβιλους, εφέ και το star power του νέου και ανερχόμενου Γκλεν Πάουελ. Αλλά αυτό που δεν είχε ήταν ένα κάποιο φιλί μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών της.

Σίγουρα η ταινία του Τσανγκ δεν είναι ρομαντική κομεντί, αλλά υπάρχει μια αναμφισβήτητη έλξη μεταξύ του χαρακτήρα της Ντέιζι Εντγκαρ-Τζόουνς και εκείνου του Πάουελ, μια σχέση που τον κάνει να την ακολουθήσει σε ένα αεροδρόμιο στο τέλος της ταινίας πριν εκείνη φύγει ενδεχομένως από τη ζωή του για πάντα. Ωστόσο, πριν προλάβουν να επιβεβαιώσουν την έλξη τους με ένα φιλί, παρασύρονται στη δράση για άλλη μια φορά από μια άλλη καταιγίδα.

Αυτό όμως δεν ήταν το αρχικό φινάλε μιας και σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τα γυρίσματα της ταινίας δείχνει τον Πάουελ και την Εντγκαρ-Τζόουνς να δίνουν ένα φιλί στην σκηνή αυτή, αλλά αυτό δεν μπήκε ποτέ στην ταινία. Και ποιος φταίει για αυτό; Μα ο παραγωγός Στίβεν Σπίλμπεργκ, όπως αποκάλυψαν οι δυο τους σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν στο Collider.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία του Ρέιφ Φάινς από το «The Return» του Ουμπέρτο Παζολίνι

twisters

«Νομίζω ότι είναι ένα σημείωμα του Σπίλμπεργκ, έτσι δεν είναι; Νομίζω ότι δεν ήθελε η ταινία να ήταν αρκετά κλισέ στην πραγματικότητα», είπε η Εντγκαρ-Τζόουνς. «Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι πραγματικά υπέροχο σε αυτό, νιώθοντας ότι υπάρχει μια συνέχεια. Αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας τους. Τους ενώνει το κοινό τους πάθος για κάτι».

Ο Πάουελ είπε επίσης πως ένιωθε ότι η ταινία δεν αφορούσε την Κέιτ και τον Τάιλερ να αναζητούν την αγάπη ρομαντικά, αλλά σε επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο.

«Είναι η επιστροφή της Κέιτ σε αυτό που της αρέσει, που είναι το κυνήγι της καταιγίδας. Αυτό λοιπόν έχεις στο τέλος της ταινίας. Μοιράζονται αυτό το πράγμα, και το πάθος της αναζωογονείται. Νιώθω ότι ένα φιλί δεν θα αντιπροσωπεύει τον σωστό στόχο στο τέλος της ταινίας. Και είναι μια καλή νότα του Σπίλμπεργκ. Γι' αυτό ο τύπος είναι ακόμα σε αυτό το παιχνίδι. Είναι καταπληκτικό.»

Το «Twisters» του Λι Αϊζακ Τσανγκ συνεχίζεται στους κινηματογράφους από την Tanweer.