Buzz

Δυο αδέρφια δημιουργούν το «Toy Story 3» στην πραγματική ζωή

στα 10

Μπορεί να πήρε οχτώ χρόνια για να γίνει η ταινία, αλλά το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από μοναδικό.

Δυο αδέρφια δημιουργούν το «Toy Story 3» στην πραγματική ζωή

Τα «Toy Story» είναι όλα τους αριστουργήματα, και δεν χωράει καμία αμφιβολία για αυτό. Το θέμα είναι ποια από τις, τέσσερις πλέον, ταινίες είναι η αγαπημένη του καθενός. Και για τα αδέρφια Μόργκαν και Μέισον ΜακΓκρου, από ότι φαίνεται, η τρίτη είναι η δική τους αγαπημένη, τόσο μάλιστα που για να απότισουν τον δικό τους φόρο τιμής σε αυτήν αποφάσισαν να την ξαναγυρίσουν ολόκληρη, σκηνή σκηνή, χρησιμοποιώντας την τεχνική του stop motion animation και πραγματικούς ηθοποιούς. Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε παρακάτω είναι απλά κάτι το μοναδικό.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix για το «Toy Story 4».

toy story 3 irl 607 Τα αδέρφια ΜακΓκρου μαζί με τους Γούντι και Μπαζ.

Με τίτλο «Toy Story 3 In Real Life», τα δυο αδέρφια ξεκίνησαν το συγκριμένο πρότζεκτ όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με την σκηνοθεσία αναδημιουργώντας την αγαπημένη τους ταινία, με αποτέλεσμα να δουλεύουν σκληρά οχτώ ολόκληρα χρόνια πάνω σε αυτό. Για την ταινία αγόρασαν δικές τους κούκλες για να πρωταγωνιστήσουν, αλλά χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τις αυθεντικές φωνές και την μουσική από την ταινία της Pixar, και έφτιαξαν τα δικά τους σκηνικά από την αρχή ενώ το κινηματογράφησαν από την αρχή ως το τέλος με τα iPhones τους.

Με το αποτέλεσμα εντυπωσιάστηκε και η Disney η οποία όχι μόνο δεν τους ζήτησε να κατεβάσουν το βίντεο, αλλά τους έδωσε και το OK να το μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο. Απολαύστε ολόκληρη την ταινία των αδερφών ΜακΓκρου παρακάτω. Εμείς απλά τους βγάζουμε το καπέλο και ελπίζουμε να δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον και κάποια άλλη τους ταινία.


Διαβάστε ακόμα: Ο Τόφερ Γκρέις θυμάται όλα τα «Toy Story» σε ένα τρίλεπτο τρέιλερ

Και μερικά making of βίντεο από την πολύχρονη αυτή διαδικασία υλοποίησης της ταινίας.