Buzz

Ο Τομ Κρουζ σκοπεύει να δει «Oppenheimer» και «Barbie» το πρώτο σαββατοκύριακο

στα 10

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης ο Τομ Κρουζ αποφάσισε να προωθήσει και τις δυο ταινίες οι οποίες θα κάνουν πρεμιέρα μαζί, μια εβδομάδα μετά το «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο».

Ο Τομ Κρουζ σκοπεύει να δει «Oppenheimer» και «Barbie» το πρώτο σαββατοκύριακο

Ο Τομ Κρουζ έχει μπει σε ένα διαφορετικό «Mission: Impossible», μιας και φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να προωθήσει όλα τα φετινά καλοκαιρινά blockbuster και, φυσικά παράλληλα, την εμπειρία του να πηγαίνει κάποιος σινεμά. Τον προηγούμενο μήνα είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ταινία «The Flash», ενώ τώρα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν σταματά να μιλά για το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν και την «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Μιλώντας πρόσφατα στο The Sydney Morning Herald, o Κρουζ είπε πως έχει σκοπό να πάει να δει και τις δυο αυτές ταινίες μέσα στο πρώτο σαββατοκύριακο. «Θέλω να δω και την Barbie και το Oppenheimer. Θα τα δω το πρώτο σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή θα δω πρώτα τον Oppenheimer και μετά την Barbie το Σάββατο. Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Είναι κάτι το καθηλωτικό και είναι σημαντικό να το έχουμε αυτό ως κοινότητα και βιομηχανία. Εξακολουθώ να πηγαίνω σινεμά.»

Διαβάστε ακόμα: Κοινό και κριτικοί παραμιλούν για την «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο»

Tom Cruise runs for president 607 1

Μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες ο Κρουζ ξεκίνησε μια μόδα βγάζοντας τον εαυτό του φωτογραφία μπροστά από τις αφίσες του νέου «Indiana Jones» και των «Oppenheimer» και «Barbie», τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου - μια εβδομάδα μετά την ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο», κρατώντας το εισιτήριο από την κάθε ταινία, κάτι που γρήγορα ακολούθησαν και η Γκρέτα Γκέργουιγκ μαζί με την Μάργκο Ρόμπι.

Αραγε ξεκίνησαν κάποιου είδους μόδα;