Buzz

Ο Τομ Κρουζ λάτρεψε το «The Flash»

στα 10

Οι Αντι και Μπάρμπαρα Μουσιέτι πήραν μια γερή δόση αυτοπεποίθησης όταν ο Τομ Κρουζ τους τηλεφώνησε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ταινία τους.

Ο Τομ Κρουζ λάτρεψε το «The Flash»

Το «The Flash» κάνει πρεμιέρα, μετά από πολλές αναβολές και περνώντας από χίλια κύματα μέσα και έξω από την παραγωγή, σήμερα στις ελληνικές αίθουσες και εμείς εδώ στο Flix το θεωρούμε μια από τις καλύτερες ταινίες της DC. Αλλά σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι. Φαίνεται και πως ένας ακόμα έδωσε την δίκη του ψήφο εμπιστοσύνης στην ταινία.

Ο Τομ Κρουζ είδε λίγες μέρες πριν την ταινία και την λάτρεψε τόσο που μίλησε στον σκηνοθέτη της ταινίας Αντι Μουσιέτι και στην παραγωγό της Μπάρμπαρα Μουσιέτι με τα καλύτερα λόγια, τονώνοντας ταυτόχρονα και την αυτοπεποίθησή τους. «[Αποκτήσαμε] περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτό που κάναμε, επειδή η ταινία είχε τελειώσει τη στιγμή που την είδε ο [Κρουζ], οπότε ήταν μια τόνωση στην αυτοπεποίθησης αν μη τι άλλο», είπε ο Αντι Μουσιέτι μιλώντας στο Games Radar.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάικλ Σάνον λέει πως δεν ευχαριστήθηκε την επιστροφή του στο «The Flash»

the flash

Η αδερφή του Μπάρμπαρα συμπλήρωσε πως «είναι μια πολύ κυνική βιομηχανία, και να ακούς ανθρώπους που πραγματικά δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν και απλά να λένε κάτι τόσο υπέροχο – στην περίπτωση του Τομ Κρουζ, μας τηλεφώνησε, μιλούσε για 15 λεπτά, επαινώντας τον Αντι και την ταινία και είναι απλά πολύ ωραία γιατί πραγματικά δουλεύουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε αυτές τις ταινίες.»

Ο Αντι επικοινώνησε επίσης και με τον Ζακ Σνάιντερ για να διαβεβαιώσει ότι σέβεται το σύμπαν που είχε αρχικά χτίσει με το «Justice League». «Μίλησα με τον Ζακ, αλλά δεν ήταν για κάποιο τεχνικό ή αφηγηματικό ή οτιδήποτε άλλο θέμα. Ηθελα απλώς να πω ένα γεια. Επειδή δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ και ήθελα απλώς να του πω ότι θα σεβαστούμε τα πράγματα που έκανε πριν.»

Η ταινία «The Flash» προβάλλεται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες.