Buzz

Ο Μάικλ Σάνον λέει πως δεν ευχαριστήθηκε την επιστροφή του στο «The Flash»

στα 10

Ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους πως η επιστροφή του ως Στρατηγός Ζοντ στην ταινία «The Flash» δεν ήταν τόσο ικανοποιητική όσο θα περίμενε.

Ο Μάικλ Σάνον λέει πως δεν ευχαριστήθηκε την επιστροφή του στο «The Flash»

Η ταινία «The Flash» του Αντι Μουσιέτι θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες και μαζί με τα διάφορα πολυσύμπαντα της DC θα φέρει πίσω αρκετού γνωρίμους χαρακτήρες από παλιότερες ταινίες. Ετσι, πέρα από τον Batman του Μάικλ Κίτον, θα δούμε να επιστρέφει και ο Στρατηγός Ζοντ του Μάικλ Σάνον από την ταινία «Man of Steel». Αλλά φαίνεται πως ο Σάνον δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος με αυτή την του την επιστροφή.

Μιλώντας στο Collider ο Σάνον μοιράστηκε μερικές σκέψεις σχετικά με την επιστροφή του στο DC Extended Universe και δεν ήταν όλες θετικές. Εξήγησε ότι ενώ οι ταινίες με πολυσύμπαντα δημιουργούν εξαιρετικές ευκαιρίες για τους ηθοποιούς να επαναλάβουν αγαπημένους ρόλους, συχνά όμως αφαιρούν από αυτούς τους ρόλους την ανθρωπιά που τους έκανε συναρπαστικούς αρχικά.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες αντιδράσεις για το «The Flash» μιλάνε για ένα πραγματικό γράμμα αγάπης στη DC

the flash

«Δεν θα πω ψέματα, δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικό για μένα, ως ηθοποιό. Αυτές οι ταινίες με τα πολυσύμπαντα είναι σαν να παίζει κάποιος με φιγούρες δράσης. Δεν είναι ακριβώς η εκ βαθέων μελέτη χαρακτήρων που ένιωσα ειλικρινά ότι ήταν το “Man of Steel”. Είτε οι κάποιοι το θεωρούν τρελό είτε όχι, δεν με νοιάζει καν. Πραγματικά ένιωθα ότι το “Man of Steel” ήταν στην πραγματικότητα μια αρκετά εκλεπτυσμένη ιστορία. Μια τέτοια ιστορία είναι και το “The Flash”, αλλά δεν είναι η ιστορία του Ζοντ. Βασικά είμαι εκεί απλά για να παρουσιάσω μια πρόκληση», εξήγησε ο Σάνον στο Collider.

Παρά τα όποια επικριτικά σχόλια για την ταινία, ο ηθοποιός μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον συμπρωταγωνιστή του Εζρα Μίλερ. «Νόμιζω ότι ο Εζρα ήταν υπέροχος - πολύ ευγενικός μαζί μου όταν ήμουν εκεί. Είναι δύσκολο να συζητήσουμε γι’ αυτό, αλλά δεν κατακρίνω τον κόσμο σε αυτήν την βιομηχανία, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ που έχουν προβλήματα. Απλά κάποιοι έχουν ξέρουν να τα κρύβουν καλύτερα.»

Η ταινία «The Flash» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Ιουνίου.