Buzz

Κοινό και κριτικοί παραμιλούν για την «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο»

στα 10

Η ταινία έκανε χτες την λαμπερή της πρεμιέρα στην Ρώμη και οι πρώτες αντιδράσεις μιλάνε για μια «άψογα φτιαγμένη» και «συναρπαστική» ταινία δράσης.

Κοινό και κριτικοί παραμιλούν για την «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο»

Επιτέλους μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το «Mission: Impossible: Dead Reckoning Part 1» (ή όπως είναι ο ελληνικός της τίτλος «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο») σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ ΜακΚουάιρ, έκανε χτες την θεαματική πρεμιέρα του στη Ρώμη στο Auditorium della Conciliazione, δίπλα από το Βατικανό.

Η προβολή του γκαλά καθυστέρησε περισσότερο από 90 λεπτά καθώς ο Τομ Κρουζ είχε μια φαινομενικά απρογραμμάτιστη συνάντηση με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι στο Palazzo Chigi, έδρα της ιταλικής κυβέρνησης, κάτι που εκνεύρισε αρκετούς παραβρισκόμενους, οι οποίοι περίμεναν να ξεκινήσει η προβολή. Αλλά όλος αυτός ο εκνευρισμός ξεχάστηκε αμέσως όταν ο σκηνοθέτης της ταινίας Κρίστοφερ ΜακΚουάρι και ο Τομ Κρουζ, μαζί με το υπόλοιπο καστ, έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ μόλις εμφανίστηκε η Ρώμη στην οθόνη, το κοινό άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει «μπράβο Τομ!», κάτι που συνέβαινε αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια της προβολής.

Διαβάστε ακόμα: O Τομ Κρουζ σώζει ξανά τον κόσμο στο νέο τρέιλερ του «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο»

mission impossible dead reckoning part 1

Και φαίνεται πως, πέρα από το κοινό, τον ενθουσιασμό τους εξέφρασαν και οι κριτικοί που είδαν την ταινία γράφοντας στα social media πως πρόκειται για μια «άψογα φτιαγμένη» και «συναρπαστική» ταινία δράσης, ενώ κάποιοι εξύμνησαν και την ερμηνεία της Χέιλι Ατγουελ.

Μπορεί να γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την υπόθεση, αλλά αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι στην ταινία, μαζί με τον Κρουζ, πρωταγωνιστούν οι Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Χέιλι Ατγουελ, Σέι Γουίγκαμ, Πομ Κλεμεντιέφ, Εσάι Μοράλες, Χένρι Τσέρνι, Ρομπ Ντέλανεϊ, Κάρι Έλγουις, Ιντίρα Βάρμα, Μαρκ Γκάτις, Τσαρλς Παρνέλ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις και Φρέντερικ Σμιντ.

Το πρώτο μέρος αναμένεται στις αίθουσες στις 12 Ιουλίου ενώ το δεύτερο μέρος έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου 2024. Διαβάστε μερικές από τις αντιδράσεις της χθεσινής πρεμιέρας παρακάτω.