Buzz

To Χόλιγουντ προσεύχεται για την Οκλαχόμα

στα 10

Σύσσωμο το Χόλιγουντ έσπευσε να εκφράσει το θρήνο του για το φονικό ανεμοστρόβιλο που χτύπησε την ήδη κηρυγμένη σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» Οκλαχόμα, με τραγικό απολογισμό 91 νεκρούς, ανάμεσά τους 20 παιδιά και ανυπολόγιστες ζημιές σε κτίρια και κατοικίες.

To Χόλιγουντ προσεύχεται για την Οκλαχόμα

Λίγες μέρες μετά τους ανεμοστρόβιλους που έπληξαν το Τέξας, αφήνοντας στο πέρασμά τους νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές, η πόλη Μουρ της Οκλαχόμα Σίτι βρέθηκε χθες Δευτέρα 20 Μαίου στο έλεος ενός ακόμη πιο φονικού ανεμοστρόβιλου που μέχρι αυτή τη στιγμή μετράει περίπου 91 νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και 20 παιδιά, αφήνοντας στο πέρασμά του μια πρωτοφανή εικόνα ολικής καταστροφής.

Σύσσωμο το Χόλιγουντ έσπευσε να εκφράσει το θρήνο του, αλλά και να δηλώσει παρών στην άμεση προσπάθεια ενίσχυσης των οικογενειών των θυμάτων αλλά και ανοικοδόμησης της περιοχής, μέσα από τα social media και κυρίως το Twitter που από χθες το βράδυ μονοπωλείται από το τραγικό γεγονός.

Το ίδιο βράδυ που μαθεύτηκαν τα νέα για τον φονικό ανεμοστρόβιλο, έγινε στο Λος Αντζελες η επίσημη πρεμιέρα του «Hangover 3» και οι τρεις πρωταγωνιστές τους δεν παρέλειψαν να μειώσουν τον αντίκτυπο της λαμπερής βραδιάς, δίνοντας το λόγο στην τραγωδία. Ο Εντ Χελμς δήλωσε: «Μεγάλωσα στην Τζόρτζια όπου είχαμε ανεμοστρόβιλους. Αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που είδαμε να γίνεται στην Οκλαχόμα. Στέλνω τις σκέψεις μου και τις ευχές μου στις οικογένειες των θυμάτων και σε όσους επλήγησαν από το πέρασμά του». Και ο Ζακ Γαλιφιανάκης, όμως, φανερά συντετριμμένος, δήλωσε: «Οπώς συμβαίνει κάθε φορά με οποιαδήποτε μεγάλη καταστροφή, νιώθεις ηλίθιος να φωτογραφίζεσαι και να μιλάς στο κόκκινο χαλί. Ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν καλύτερα για όλους όσους άγγιξε αυτή η τρομερή καταστροφή.»

Aνάμεσά σε όσους έγραψαν στο Twitter συναντούμε τους ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, τον Κέβιν Σμιθ, τη Μπετ Μίντλερ, τον Νιλ Γκέιμαν και άλλους, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν το κοινό γύρω από την καταστροφή.

2

3

4

4

4

5

6

7

9

2

Αμελητέα ειρωνεία, το γεγονός πως το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν του «Mike & Molly» είχε για κεντρικό του θέμα έναν ανεμοστρόβιλο που πλήττει το Σικάγο. Το CBS ανακοίνωσε πως η μετάδοση του αναβάλλεται και πως θα προβληθεί σε μια πιο κατάλληλη στιγμή.

2