Buzz

Είστε σίγουροι πως θέλετε να δείτε την πρώτη σκηνή που κυκλοφόρησε από το «Hangover 3»;

στα 10

Εμείς ήμασταν. Μέχρι τη στιγμή που την είδαμε. Οχι ακριβώς αστεία, όχι ακριβώς κάτι που θα έπρεπε να κυκλοφορήσει λίγο πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, προϊδεάζει για μια από τα ίδια. Ισως απευθύνεται σε αυτούς που γέλασαν (και) τη δεύτερη φορά...

Είστε σίγουροι πως θέλετε να δείτε την πρώτη σκηνή που κυκλοφόρησε από το «Hangover 3»;

To πραγματικά αστείο με την τρίτη συνέχεια του «Hangover» είναι ότι ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς, οι πρωταγωνιστές του (Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλιφιανάκης, Εντ Χελμς, Κεν Τζεόνγκ) και η παραγωγή κρατούν ακόμη - λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του - σαν επτασφράγιστο μυστικό την υπόθεση της ταινίας που έρχεται για να ολοκληρώσει (ελπίζουμε) μια τριλογία που ξεκίνησε το 2009 για να κάνει σταρ τον Ζακ Γαλιφιανιάκη, να γνωρίσει τεράστια επιτυχία, ένα ήδη «κουρασμένο» δεύτερο μέρος το 2011 (διαβάστε τη γνώμη του Flix εδώ) και μια μικρή δική της μυθολογία στη σύγχρονη ιστορία της κωμωδίας όπως τη γνωρίζαμε.

Στην πραγματικότητα, το μόνο που μπορούμε να υποψιαστούμε, είναι πως το «Hangover 3» δεν έχει υπόθεση ή τουλάχιστον όσο μπορεί κανείς να θεωρήσει ως υπόθεση όσα συνέβησαν στα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας. Αλλωστε κανένα από τα δύο προηγούμενα «Hangover» δεν διακρίνονταν για τη σεναριακή τους πρωτοτυπία ή τα ανατρεπτικά plot twists τους, αλλά βασίζονταν περισσότερο στο τρίο των πρωταγωνιστών τους που, ανεξάρτητα από τις όποιες διαφωνίες, είναι αλήθεια πως αποτελούν μια παρέα που διαθέτει και χημεία και κωμικό timing και το «κάψιμο» που απαιτουν οι περιστάσεις.

2

Ετοιμο για την μεγάλη του πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου (στην Ελλάδα θα βγει στις αίθουσες στις 30 Μαΐου), το «Hangover 3» επιτίθεται τις τελευταίες ημέρες με μια σειρά από νέα (αινιγματικά) πόστερ και μόλις πρόσφατα έδωσε στην κυκλοφορία μια πρώτη σκηνή από την ταινία, η οποία ναι μεν δεν αποκαλύπτει περισσότερα για την υπόθεση, αλλά προδίδει πως βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι ξαναζεσταμμένο και όχι απαραίτητα αστείο. Εκτός αν ανήκετε σε όσους γελάνε έτσι κι αλλιώς με το μονίμως υπερκινητικό tour de force του Ζακ Γαλιφιανάκη...

Δείτε τη σκηνή παρακάτω (και κρίνετε μόνοι σας), καθώς και μια σειρά από νέες αφίσες που μαρτυρούν τις πολλαπλές αναφορές της ταινίας στο ζωικό βασίλειο.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ.


2

4

2

4

5

5

6