Buzz

To πόστερ του «Catching Fire» πιάνει φωτιά!

στα 10

«Catching Fire» όνομα και πράγμα το κινούμενο πόστερ για το δεύτερο μέρος των «Hunger Games» ήρθε για να ορίσει και επίσημα την αφετηρία για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες... σε ένα χρόνο από τώρα!

To πόστερ του «Catching Fire» πιάνει φωτιά!

To «Catching Fire» ξεκινάει ακριβώς από εκεί που τέλειωσε το «Ηunger Games». Με την Κάτνις Εβερντιν (Τζένιφερ Λόρενς) να επιστρέφει σπίτι σώα και ασφαλής, αφότου έχει κερδίσει τους 74ους ετήσιους Αγώνες Πείνας.

Μαζί της και ο Πίτα Μέλαρκ (Τζος Χάτσερσον) με τον οποίο η Κάτνις θα πρέπει να ταξιδέψει σε όλες τις περιοχές γιορτάζοντας τη νίκη της. Ενόσω όμως, στην Πρωτεύουσα Κάπιτολ προετοιμάζονται οι 75οι Αγώνες Πείνας, το άρωμα της επαναστάσης έχει αρχίσει να μυρίζει επικίνδυνα στην Πάνεμ...

Με σκηνοθέτη τον Μάρτιν Λόρενς (διαβάστε περισσότερα εδώ) και όλο το αγαπημένο καστ σε επιφυλακή, το δεύτερο μέρος των «Hunger Games» επιστρέφει σε ένα χρόνο απο τώρα. Αλλά μέχρι τότε έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας. Πρώτο στη σειρά αυτό το πόστερ που φλέγεται... κυριολεκτικά.

Δείτε το παρακάτω και διαβάστε τα πάντα για τους «Αγώνες Πείνας».