Buzz

«Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»… The Movie?

στα 10

Ναι, είναι αλήθεια! Οι περιπέτειες της οικογένειας Ινγκαλς στην Αγρια Δύση θα μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη, «ανακαινίζοντας» την πιο καλοπροαίρετη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης!

«Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»… The Movie?

Στο Φαρ Γουεστ των πρώτων Αμερικανών αποίκων, στα μέσα του 1800, ο Τσαρλς Ινγκαλς έχτισε με τα χέρια του το ξύλινο σπιτάκι του στο λιβάδι και προσπάθησε να φροντίσει για την οικογένειά του, την όμορφη, πάντα καθαρή γυναίκα του και τα άπειρα παιδιά του που πήγαιναν σχολείο, επίσης στην εκκλησία και έτρεχαν ελεύθερα και χαρούμενα μέσα στις μαργαρίτες, στο εν λόγω λιβάδι.

Ο Μάικλ Λάντον σημαδεύτηκε για πάντα από το ρόλο του Τσαρλς, η μεγάλη κόρη Μελίσα Σου Αντερσον σε κάποιον τίτλο τυφλώθηκε, κάνοντας την ιστορία ακόμα πιο συγκινητική, η μεσαία κόρη Λόρα έγινε η Μελίσα Γκίλμπερτ και τα έφτιαξε με τον Ρομπ Λόου στα ‘80ς, και η σειρά, που βασίστηκε στα παιδικά βιβλία της πραγματικής Λόρα Ινγκαλς κι έτρεξε για μια δεκαετία, από το 1974 ως το 1984, χαρακτήρισε τα παιδικά χρόνια της generation X περισσότερο κι απ’ τη Μάγια τη Μέλισσα.

Και να που τώρα «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» ετοιμάζεται να γίνει ταινία – πού θα χωρέσει τόσο μελόδραμα σε δύο ώρες; - από το στούντιο της Sony και με σεναριογράφο την Αμπι Μόργκαν του «Shame» και του «Η Σιδηρά Κυρία». Μάλιστα, ο σκηνοθέτης με τον οποίο η Sony προσπαθεί να υπογράψει δεν είναι άλλος από τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, ο οποίος μπορεί να σκηνοθέτησε πέρσι το «The Sitter» με τον Τζόνα Χιλ, ξεκίνησε όμως με δάφνες την καριέρα του, με το «George Washington», πιο κατάλληλο διαπιστευτήριο για την καταγραφή της ζωής έξω από την πόλη και του συναισθηματικού κόσμου των παιδιών.

Δείτε παρακάτω τους τίτλους αρχής από «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» για να μπείτε στη σωστή διάθεση μέχρι να μάθουμε περισσότερα.