Buzz

Τίπι Χέντρεν, Μέλανι Γκρίφιθ, Ντακότα Τζόνσον: τρεις γενιές Χόλιγουντ μαζί

στα 10

Η γιαγιά, η μαμά και η εγγονή σε μια φωτογράφηση από αυτές που κάνουν το μύθο να μοιάζει αληθινός.

Τίπι Χέντρεν, Μέλανι Γκρίφιθ, Ντακότα Τζόνσον: τρεις γενιές Χόλιγουντ μαζί

Είναι η πρώτη φορά που η Τίπι Χέντρεν, η κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και η εγγονή Ντακότα Τζόνσον φωτογραφίζονται μαζί. Για το Vanity Fair φυσικά. Και με αφορμή την έξοδο της αυτοβιογραφίας της Τίπι Χέντρεν με τίτλο «Tippi» που έχει ήδη ταράξει τα νερά με τις αποκαλύψεις που περιέχει σχετικά με τις ανήθικες προτάσεις και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη η Χέντρεν από τον Αλφρεντ Χίτσκοκ όλα τα χρόνια που έμεινε κοντά του ως αποκλειστικό «κορίτσι» των ταινιών του.

Διαβάστε αναλυτικά: «Ηταν μια φρικτή στιγμή»: Η Τίπι Χέντρεν αποκαλύπτει ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον Αλφρεντ Χίτσκοκ

Tippi Melanie Dakota 607

«Οι τρεις γενιές με κάνουν να σκέφτομαι τη Μαμά, που γεννήθηκε το 1930, εμένα που γεννήθηκα στα 50s και την Ντακότα που γεννήθηκε στα 80s. H εξέλιξη της ζωής είναι τόσο πραγματικά όμορφη», δηλώνει η Μέλανι Γκρίφιθ που μεγάλωσε μαζί με την Τίπι Χέντρεν και τα λιοντάρια τους - σε μια από τις πιο απίστευτες ιστορίες ενηλικίωσης που έζησε ποτέ το Χόλιγουντ.

«Με το σωστό σενάριο θα δουλεύαμε και οι τρεις μαζί. Θα ήμασταν όλη η ζωή μιας γυναίκας. Να μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Μας βοηθήσατε να σκεφτούμε ένα υπέροχο θέμα για ταινία», συμπληρώνει η Μέλανι Γκρίφιθ.

Δείτε εδώ και τις τρεις γενιές της οικογένειας Χέντρεν, Γκρίφιθ, Τζόνσον στα παρασκήνια της φωτογράφησης για το Vanity Fair:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tippi Melanie 607 Η Τίπι Χέντρεν με την Μέλανι Γκρίφιθ το 2015

Tippi Melanie 607 Η Τίπι Χέντρεν με την Μέλανι Γκρίφιθ το 1966