Buzz

Ο Τίμοθι Σαλαμέ λάτρεψε το «Top Gun: Maverick»

στα 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε και τον (μεγάλο) αριθμό θεάσεων της ταινίας, λέγοντας πως την θεωρεί ως μια από τις καλύτερες ταινίες που είδε ποτέ.

Ο Τίμοθι Σαλαμέ λάτρεψε το «Top Gun: Maverick»

O Τίμοθι Σαλαμέ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς της γενιάς του. Από το «Wonka» και το «Dune: Part 2» μέχρι και την επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Μάνγκολντ «A Complete Unknown» στην οποία θα παίξει τον ρόλο του Μπομπ Ντίλαν, ο Σαλαμέ έχει ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα. Και περιοδικό GQ αφιερώνει αυτό το τεύχος του σε αυτόν.

Στο προφίλ του περιοδικού για τον ηθοποιό αναφέρονται αρκετά πράγματα, όπως για την έρευνα που έκανε για τον ρόλο του Ντίλαν, για την εμμονή του με το «Η Χώρα των Νομάδων» της Κλόι Ζάο τον οδήγησε να κάνει το «Bones and All», αλλά και για το πως είναι μεγάλος φαν του «Top Gun: Maverick».

Ο ίδιος μάλιστα είπε πως είδε την ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, όχι μία ούτε δυο, αλλά οχτώ φορές όταν γύριζε το «Dune: Part Two». «Το “Top Gun” με ενέπνευσε πολύ το περασμένο καλοκαίρι όταν φτιάχναμε το “Dune”. Μερικοί από το συνεργείο το χλεύαζαν, αλλά νομίζω ότι ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ».

Διαβάστε ακόμα: Ο Τίμοθι Σαλαμέ μας δείχνει το εργοστάσιο σοκολάτας του στο νέο τρέιλερ του «Wonka»

timothee chalamet gq

Ο Chalamet μοιράστηκε επίσης ότι ο Κρουζ του έδωσε συμβουλές οι οποίες βασικά ήταν να αδράξει τη μέρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα έκανε κι εκείνος. «Αφού συνάντησα τον Τομ Κρουζ, αμέσως μετά το τέλος του πρώτου Dune, μου έστειλε το πιο υπέροχο εμπνευσμένο email», είπε ο Σαλαμέ.

Σύμφωνα με το GQ, περιλάμβανε ένα rolodex (μια τύπου ατζέντα με τηλέφωνα) από ειδικούς που μπορεί να χρειαζόταν για διάφορες προπόνηση, όπως προπονητή μοτοσικλέτας ή προπονητή ελικοπτέρου. Κλασικά πράγματα για τον Τομ Κρουζ δηλαδή. «Βασικά είπε πως στο Παλιό Χόλιγουντ θα σε εκπαιδεύαν στον χορό και στις μάχες, και πως κανείς δεν πρόκειται να κρατήσει αυτό το πρότυπο σήμερα. Αρα, εξαρτάται από εμάς. Το email ήταν πραγματικά γραμμένο σαν μια πολεμική κραυγή», ανέφερε ο Σαλαμέ.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Σαλαμέ στο GQ εδώ.

timothee chalamet gq