Buzz

Ο Τίμοθι Σαλαμέ μας δείχνει το εργοστάσιο σοκολάτας του στο νέο τρέιλερ του «Wonka»

στα 10

Αυτά τα Χριστούγεννα θα μάθουμε πως ο Γουίλι έγινε ο Γουόνκα...

Ο Τίμοθι Σαλαμέ μας δείχνει το εργοστάσιο σοκολάτας του στο νέο τρέιλερ του «Wonka»

Η Warner Bros. ετοιμάζεται να φέρει για τρίτη φορά του Γουίλι Γουόνκα στη μεγάλη οθόνη, διασκευάζοντας το «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Ρόαλντ Νταλ. Τον περιπετειώδη, εκκεντρικό Γουίλι Γουόνκα, τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, έχουν ενσαρκώσει θρυλικά, πρώτα ο Τζιν Γουάιλντερ το 1971 κι έπειτα ο Τζόνι Ντεπ το 2005.

Το εμβληματικό αυτό ρόλο έρχεται να αναλάβει τώρα ο Τίμοθι Σαλαμέ, με τη Warner να μας γλυκαίνει με το νέο τρέιλερ του «Wonka» το οποίο μας δείχνει λίγο παραπάνω από τις περιπέτειες του Γουόνκα πριν φτιάξει το περίφημο εργοστάσιο της σοκολάτας του, αλλά και τον Γκραντ να τραγουδάει το νέο τραγούδι των Ούμπα Λούμπα.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία του Τίμοθι Σαλαμέ ως Γουίλι Γουόνκα

wonka

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης του «Πάντινγκτον» Πολ Κινγκ με την ιστορία, η οποία είναι και πάλι βασισμένη στους ήρωες του Νταλ, σε σενάριο του Σάιμον Φάρναμπι, να εστιάζει στα νεανικά χρόνια του Γουίλι Γουόνκα και στις περιπέτειές του πριν ανοίξει το πιο διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας του κόσμου. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Ρόουαν Ατκινσον, Σάλι Χόκινς, Ολίβια Κόλμαν, Ματ Λούκας, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Σάιμον Φάρναμπι, Κόλιν Ο’ Μπράιεν, Ελι Γουάιτ και τον Χιου Γραντ στον ρόλο ενός Ούμπα Λούμπα.

Και μπορεί η Warner να μετέφερε το «Dune: Part Two» για τον Μάρτιο του 2024, αλλά το «Wonka» παραμένει πιστό στη πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2023.