Buzz

Η Τίλντα Σουίντον προσθέτει το όνομά της σε ένα all star υπογεγραμμένο κοστούμι για καλό σκοπό

στα 10

Το συγκεκριμένο κοστούμι θα δημοπρατηθεί για να συγκεντρώσουν χρήματα για να σωθεί έτσι το Prospect Cottage, η τελευταία κατοικία του Ντέρεκ Τζάρμαν.

Η Τίλντα Σουίντον προσθέτει το όνομά της σε ένα all star υπογεγραμμένο κοστούμι για καλό σκοπό

H Τίλντα Σουίντον υπέγραψε το όνομά της στο κρεμ κοστούμι της Σάντι Πάουελ το οποίο θα δημοπρατηθεί για να συγκεντρώσουν χρήματα για να σωθεί το Prospect Cottage στο Νταντζενές, το οποίο αποτέλεσε την τελευταία κατοικία του σκηνοθέτη και ακτιβιστή των ΛΟΑΤΚΙ δικαιωμάτων Ντέρεκ Τζάρμαν.

Μέχρι στιγμής πάνω από 200 διάσημοι έχουν υπογράψει το συγκεκριμένο κοστούμι, ανάμεσά τους και οι Μπίλι Αϊλις, η Λόρα Ντερν και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Το Art Fund προσπαθεί να μαζέψει 3.5 εκατομμύρια από διάφορες συνεισφορές ως το τέλος Μαρτίου, και το ποσό που μένει μέχρι στιγμής είναι περίπου στις 850.000 λίρες.

Διαβάστε ακόμα: To Prospect Cottage, το σπίτι του Ντέρεκ Τζάρμαν στο Νταντζενές χρειάζεται τη βοηθειά σας

tilda 607

«Κατέληξε να είναι πιο επιτυχημένο και διασκεδαστικό από ότι φανταζόμουν. Πολλοί άνθρωποι δεν γνώριζαν ποιος είναι ο Ντέρεκ και μόλις το έψαξαν δήλωσαν αμέσως ενδιαφέρον», δήλωσε η Πάουελ η οποία πήγαινε σε διάφορα πάρτι μαζί το κοστούμι και έναν μόνιμο μαρκαδόρο για να βάλει τους σταρς να υπογράψουν.

«Είναι ένα πανέμορφο μέρος. Οταν το αγόρασε στα μέσα του ’80 πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως ήταν τρελός. Ηταν ζοφερό και έρημο ενώ δεν υπήρχε ούτε ηλεκτρικός σταθμός εκεί κοντά… [αλλά τώρα] είναι γεμάτο από το έργο του, με όλα εκείνα τα βιβλία που διάβαζε, βιβλία που έγραψε και τη ημερολόγιά του», δήλωσε επίσης η Πάουελ για το σπίτι.

H Σουίντον δήλωσε πως «φυσικά αυτό που ονειρευόμαστε είναι ότι κάποιοι απίστευτα πλούσιοι θα αγοράσουν αυτό το κοστούμι και θα το δώσουν σε κάποιο μουσείο. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως για τον Ντέρεκ είχε σημασία η διαδικασία και όχι τα πράγματα.»

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση παρακάτω.

tilda 607

tilda 607

tilda 607

tilda 607

tilda 607