Buzz

Τι (καινούριο) κάνει ο Ντέιβιντ Λιντς με το «Twin Peaks»;

στα 10

Πρόμο; Σίκουελ; Εξτρα; Συμπλήρωμα; Κανείς δεν ξέρει τι, αλλά οπωσδήποτε κάτι ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Λιντς σε σχέση με το τηλεοπτικό «Twin Peaks» που φέτος κλείνει 25 χρόνια απ’ όταν γυρίστηκε.

Τι (καινούριο) κάνει ο Ντέιβιντ Λιντς με το «Twin Peaks»;

Φανς του «Twin Peaks» αναθαρρήστε: ο Ντέιβιντ Λιντς καταπιάνεται και πάλι με την αγαπημένη μας/του τηλεοπτική σειρά του 1990, με τρόπο όχι ακόμα σαφή, αλλά οπωσδήποτε άξιο προβλέψεων! Η Sande Alessi Casting δημοσίευσε αγγελία, για ένα «Twin Peaks promo», με σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Λιντς, το οποίο γυρίζεται σήμερα, στο Λος Αντζελες (δεν προλαβαίνετε), για ένα 6ωρο. Η παραγωγή αναζητά μια κοπέλα, 18 έως 27 χρόνων, καστανή ή κοκκινομάλλα, με… πλούσια τα ελέη, θεϊκό κορμί και παλιομοδίτικη ομορφιά. Δείτε παρακάτω την αγγελία όπως δημοσιεύτηκε στο projectcasting.com.

tpcasting

Οι περισσότερες φήμες θέλουν αυτό το γύρισμα να αφορά ένα promo video για την κυκλοφορία του «Twin Peaks» σε Blu-ray μέσα στο 2014. Ωστόσο, οι «γνώστες» έχουν μια διαφορετική θεωρία κι αν τυχόν δεν έχετε δει ποτέ το «Twin Peaks» μη διαβάσετε παρακάτω: στο φινάλε της σειράς, η Λόρα Πάλμερ / Σέριλ Λι λέει στον Ντέιλ Κούπερ / Κάιλ Μακλάχλαν ότι θα τον ξαναδεί σε 25 χρόνια. Καθώς η σειρά γυρίστηκε το 1989, τα 25 χρόνια από τότε είναι… φέτος, άρα ο Ντέιβιντ Λιντς ενδέχεται να γυρίζει μια συμπληρωματική σκηνή της σειράς, φέρνοντάς τη στο σήμερα. Αλλο που δε θέλαμε!

Περισσότερα για τις περιπέτειες του Ντέιβιντ Λιντς: